Kan natuurlijke huidverbetering net zulke goede resultaten geven als injectables en botox? Ja, dat kan! Daarnaast helpt natuurlijke huidverbetering het effect van een eventuele filler- of botoxbehandeling te versterken en te verlengen. Bij schoonheidsinstituut annevanaken weten ze niet beter.

“Als je je huid goed onderhoudt, kun je zoveel bereiken op het gebied van anti-aging en huidverbetering”, vertelt Annemiek van Aken. Bij schoonheidsinstituut annevanaken zijn Annemiek en haar team grensverleggend bezig als het gaat om de aanpak van huidverouderingsproblemen. “We werken met mooie apparaten zoals de Venus Freeze, voor de aanmaak van collageen; met de Icoone®, voor een mechanische bindweefselmassage; of de zuurstofbehandeling die zorgt voor een beautylift.” Het mooist is om het effect van een huidbehandeling ook thuis voort te zetten. Daarom zijn goede verzorgingsproducten zo belangrijk. Annemiek: “We zijn op zoek gegaan naar een product dat de huid op een natuurlijke manier van binnenuit opvult. Dat product hebben we gevonden, namelijk het merk Forlle’d. Wow, dacht ik toen ik het zelf uitprobeerde. Al na twee maanden zie je het effect: vermindering van rimpels en versteviging van de huid mét blijvende resultaten op langere termijn.”

Groot effect
Schoonheidsinstituut annevanaken kiest voor huidverzorgingslijnen die geen parfum, para­benen of minerale vetten bevatten. Dat maakt het zo geschikt voor de meest gevoelige huid. Voor de ouder wordende huid is Annemiek erg enthousiast over Forlle’d. “Het is een luxe huidverbeteringsmerk uit Japan en de techniek die hierin is toegepast heeft zelfs een Nobelprijs gewonnen. Dat komt omdat de hyaluronzuur moleculen in dit serum zó klein zijn dat het door de onderste huidlaag wordt opgenomen. Daar wil je het hebben om je huid stevig te houden.” Het beste effect krijg je om Forlle’d te gebruiken in combinatie met een huidverbeteringsbehandeling. “Niet iedereen wil naar een cosmetisch arts. Op deze manier kun je vaak hetzelfde effect bewerk­stelligen, maar dan op een natuurlijke manier. It’s like an injectable in a bottle. Gebruik je al hyaluronzuurfillers of botox, dan zorgt een huidbehandeling ervoor dat je het effect hiervan verlengt omdat er gewerkt wordt op collageenaanmaak. Bovendien: fillers en botox zorgen niet voor een diepgereinigde, goed doorbloede en dus een stralende huid. Wij zijn een soort sportschool voor je huid, maar dan wel met een wellness- en ontspanningseffect.” Ook benieuwd naar een huidverbeteringsplan op maat? Maak dan een afspraak voor een gratis intake.

Schoonheidsinstituut annevanaken
Van Egmondstraat 3, Den Haag
T 070 355 35 76
www.annevanaken.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 69 van LEVEN! Magazine #50

Tekst: Laura van der Meer / Fotografie: Pascale van Reijn