Voor het eerst wordt er een Nieuwjaarsduik georganiseerd in het Valkenburgse Meer. Op 1 januari mogen we om 13.00 uur massaal het water in plonsen. Hoe kan je immers het jaar frisser beginnen?

De eigenaar van Brasserie Buitenhuis, Bob Meijer, vindt dat dit evenement helemaal past bij de locatie: “Brasserie Buitenhuis is prachtig gelegen aan het meer. We openden de deuren op 1 juli en hebben kunnen profiteren van maandenlang mooi weer. Met het strandje voor de deur heeft Brasserie Buitenhuis zich bewezen als een perfect alternatief voor strandlocaties in Katwijk of Noordwijk. We zijn gevestigd vlakbij Leiden en beschikken over volop gratis parkeergelegenheid, dat is een groot voordeel. En aangezien men al jaren de zee in duikt op 1 januari, is het misschien weer eens tijd voor iets nieuws.”

Warme choco
De brasserie aan het Valkenburgse Meer opent 1 januari om 11.00 uur. Om 13.00 uur wordt het startschot gegeven voor de allereerste Nieuwjaarsduik. En ook leuk: de deelnemers worden beloont met warme chocolademelk.

ondergaande-zon-buitenhuis-herfst