Iedere vrouw kan er mooi uitzien, volgens Susan Beljaars-Beaujean, ongeacht maat of lichaamsvormen. Haar webwinkel, die ze jaren geleden startte, is uitgebreid met een fysieke winkel in het oude centrum van Voorburg. Signia is het adres met mooie kleding voor grotere maten.

Het karakteristieke pand heeft een klassiek karakter en een modern interieur. De kledingrekken hangen vol met mooie kleding van prachtige merken. Hier kun je uitstekend shoppen voor grotere maten. Susan Beljaars-Beaujean is samen met haar man Bart de drijvende kracht achter dit concept. “Het idee is ontstaan omdat ik zelf op zoek ben gegaan naar exclusieve plussize mode. Al snel bouwde ik een netwerk op van modelabels waarbij ik de mooiste items selecteer voor mijn klanten. Dit begon met een webwinkel maar juist in het midden- en hoogsegment vinden klanten het fijn om zelf te passen en persoonlijke advies te krijgen over de maat, de pasvorm en de materialen.” Al ruim drie jaar is de winkel Signia het shoppingwalhalla voor vele dames met een maatje meer. Vanuit heel Nederland en zelfs vanuit het buitenland komen ze speciaal naar Signia om hele outfits te kopen.

Exclusieve plussize mode

In de winkel branden kaarsen en krijgen klanten lekkere koffie of thee. “De royale collectie van merken als Sallie Sahne, Marina Rinaldi, Yoek en Xandres Gold is klassiek-sportief en casual chic. De items worden met zorg uit­gekozen tijdens de inkoopperiode in modeland. Design, materiaal en pasvorm zijn heel belangrijk in dit concept. De combinatie van de webshop en de winkel werkt heel prettig voor onze klanten. Ze hebben nu meer keuze in waar en hoe ze willen shoppen. Bij beide verkooppunten staat persoonlijke aandacht en advies hoog in het vaandel.” Hoewel er nu al een geweldig aanbod is bij Signa zijn Susan en Bart voornemens om hun klanten te blijven verrassen met hun prachtige collectie. Ze hebben volop ideeën om in de toekomst dit concept nog verder uit te rollen. Kortom lekker shoppen en er waanzinnig uitzien, dat kan bij Signia.

Kijk voor meer informatie over Signia op www.signiagrotematen.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 19 van LEVEN! Magazine #39