Iedere notaris heeft zijn eigen stijl en ieder notariskantoor zijn eigen sfeer. Dat geldt zeker voor het nieuwe notariskantoor dat sinds 1 september gevestigd is aan de Maanweg op de Binckhorst. Werker Notariaat is modern, toegankelijk, persoonlijk en geïnteresseerd. Het is een notaris ‘onder de mensen’.

Het team van Werker Notariaat wordt gevormd door Matthijs Werker (notaris), Lianne Jansen (kandidaat-notaris) en Henri Nieuwhuis (bedrijfseconoom). De drie ervaren professionals kennen elkaar goed van een jarenlange samenwerking bij een ander Haags notariskantoor. “Met een specialist op het gebied van ondernemingsrecht, een specialist op het gebied van familierecht en een bedrijfseconoom hebben we onze cliënten inhoudelijk veel te bieden. Wij zijn voor onze cliënten een betrouwbare partner en willen ze op de best mogelijke manier van dienst zijn.”

Kenmerkende keuze

Bij een notariskantoor denkt men al snel aan een statig kantoor in een betere wijk. Heel bewust heeft Werker Notariaat gekozen voor de vestiging in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Maanweg. “We wilden graag een moderne, laagdrempelige locatie en we passen goed in de dynamiek van een bedrijfsverzamelgebouw. Bovendien was er op de Binckhorst nog geen notaris gevestigd, terwijl hier tegenwoordig veel innovatieve en creatieve MKB-ondernemers gevestigd zijn. Juist met onze lossere omgangsvormen matchen we goed met deze doelgroep”, vertelt Matthijs Werker. “Daarnaast genieten we hier op de 11e etage van een typisch Haags uitzicht over de Binckhaven en hebben we de ruimte om te groeien.”

“Bel gewoon eens”

“Mede doordat de wereld veel complexer is geworden, zou iedereen baat hebben bij een juridisch advies. Maar vaak realiseert men zich dat niet. Er zijn zoveel samenlevingsvormen, zoveel situaties denkbaar waarin je verzeild zou kunnen raken. Ik zeg altijd dat je beter vooraf over zaken en situaties kunt nadenken dan achteraf de puinhoop opruimen. Je bent dus ook nooit te jong om een testament op te stellen”, vindt Lianne Jansen. “En twijfel je of het voor jou zinvol is? Pak de telefoon en bel ons gewoon eens. Maak een afspraak. De teller begint hier dan echt niet meteen te lopen.”

Lees meer over Werker Notariaat op www.werkernotariaat.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 96 & 97 van LEVEN! Magazine #43