Op Nationale Secretaressedag, donderdag 20 april aanstaande, organiseert Slabbers De Lange – The Assistant Company, eindelijk weer de vermaarde Haagsche Secretaresseborrel. Locatie voor dit favoriete evenement onder office professionals is het sfeervolle Burrata aan de Kortenaerkade in hartje Den Haag.

“We organiseren dit evenement om het beroep van ondersteuner in het zonnetje te zetten en alle office professionals uit ons netwerk in de watten te leggen. De Haagsche Secretaresse­borrel wordt altijd enorm goed bezocht en is uitgegroeid tot een begrip onder secretaresses. Hoewel het natuurlijk heel jammer is dat het feest een paar keer door Corona niet kon doorgaan, zijn we des te blijer dat het er dit voorjaar weer echt van gaat komen. We hebben er weer zin in”, vertelt Hellen Dordregter-De Lange enthousiast.

Gastvrij Burrata
Voor de Haagsche Secretaresseborrel wordt steevast een geweldige locatie geselecteerd. “Dit jaar vindt het evenement plaats bij het sfeervolle en gastvrije Burrata aan de Kortenaer­kade in hartje De Haag. Deze locatie volgens Italiaanse succesformule is met de marmeren tafels, de meters­lange bar, de hoge ramen en het fijne uitzicht de plek waar iedereen zich thuis voelt. Ook mede-eigenaar Rogier Baas kijkt uit naar onze borrel”, vervolgt ze. “We verwachten zo’n 350 gasten. Binnenkort verzenden we de uitnodigingen en natuurlijk zijn introducé(e)s van onze genodigden ook van harte welkom. Het evenement duurt van 16.30 tot 19.30 uur.”
Nationale Secretaressedag is in het leven geroepen om extra waardering te geven aan de rol van de secretaresse en de toegevoegde waarde die deze heeft binnen een organisatie. “De Haagsche Secretaresseborrel is onze manier om met ‘onze’ ondersteuners en opdrachtgevers Nationale Secretaressedag te vieren. Hellen en ik heten onze gasten welkom en zullen het een en ander vertellen over actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor het vak. Verder staat de borrel vooral in het teken van ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezelligheid”, aldus Mirjam Slabbers. “We vieren het vak en dat doen we feestelijk.”

Eric Dordregter

Prachtige prijs
Wie ooit de Haagsche Secretaresseborrel bezocht, weet dat de gasten niet met lege handen naar huis gaan. “We hebben dit jaar weer een leuke tombola. De hoofdprijs is niets minder dan een werk van de Haagse kunstenaar Eric Dordregter die onder meer bekend is door zijn sprekende schilderijen van sporters en veel geëxposeerd heeft in toonaangevende galeries in binnen- en buitenland. We vinden het ontzettend leuk dat we zo’n gave prijs kunnen verloten!”
Hellen besluit: “Ben je management assistant, executive assistant, officemanager, directie­secretaresse, personal assistant of secretaresse en wil je dit evenement niet missen? Stuur dan een mailtje naar hsb@slabbersdelange.nl en kom in aanmerking voor een uitnodiging.”

Slabbers De Lange
The Assistant Company
Namensestraat 29, Den Haag
T 070 338 81 80
www.slabbersdelange.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 74 t/m 75 van LEVEN! Magazine #53

Tekst: Martine van Rijn / Fotografie: Bas Adriaans / Locatie: Burrata Kortenaerkade