Een moment helemaal voor jezelf, dat kan bij de Soap Treatment Store op het Noordeinde in Den Haag. In deze sfeervolle ambiance kun je binnenstappen voor een verwenarrangement, een beautybehandeling of voor een consult met een cosmetisch arts van Doctors at Soap.

Bij Soap Treatment Store op het Noordeinde in Den Haag is het een komen en gaan van liefhebbers van beautyproducten, resultaatgerichte behandelingen en pure verwennerij. Linda de Bruijn is al acht jaar eigenaar van deze city spa in Den Haag. Er zijn ook nog vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. In deze prachtige ambiance kunnen klanten zich onderdompelen in een oase van ontspanning, luxe en comfort. Linda: “De meest bekende behandelingen zijn natuurlijk de high intensive facials. Evenals de manicure en pedicure treatments, bindweefselmassages en speciale massages voor zwangere vrouwen. Ook brows, waxing en spray tanning staan hier op het veelzijdig beautymenu. Een team van specialisten kunnen op afspraak verschillende behandelingen uitvoeren voor mannen en vrouwen op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Het Team van Soap Treatment Store zorgt dat de huid in een hele mooie conditie wordt gebracht. We vallen op door de hoge kwaliteit die wij leveren en de resultaatgerichte behandelingen met merken als Dermalogica, Obagi, Ren en OPI. Doctors at Soap is een prachtige aanvulling op de behandelingen die wij als beautyprofessionals kunnen inzetten. Wat ons concept uniek maakt is dat we allemaal gaan voor het na­streven van een natuurljk resultaat.”

Botox, fillers en peelings

Bij Doctors at Soap hanteren ze het ‘No Trace Face®️’ concept. Er goed uitzien met een subtiele aanpak waarbij artsen de natuurlijke schoonheid accentueren. Op de verschillende vestigingen in Nederland zijn er tien artsen werkzaam. Diederik van Imhoff, een van de cos­metisch artsen en Lid van NVCG Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde werkt bij Doctors at Soap in Amsterdam en Den Haag. Bij beide vestigingen kun je gewoon binnen­lopen voor vrijblijvend advies over botox, fillers en peelings. Diederik: “Wij behandelen in principe vanuit de wensen van de patiënt en uiteraard gaan we ook uit van onze eigen expertise en geven we gedegen advies. Bij een facial analyse teken ik de probleemzones af en leg ik de behandelingen stap voor stap uit. Opvallend is vaak het zichtbare resultaat rondom de ogen waarbij een vermoeid gezicht na een behandeling kan veranderen in een frisse blik en dit zorgt voor een jongere uitstraling. Naast het uitvoeren van resultaatgerichte behandelingen ben ik gespecialiseerd in echografie van het gezicht en geef ik trainingen hierover. Je kunt hiermee het gezicht goed in beeld brengen en precies zien waar bepaalde slagaders lopen zodat er nog veiliger kan worden geïnjecteerd of er kan een problematische (permanente) filler worden opgespoord. Hierdoor kunnen we de behandeling nog beter afstemmen voor een optimaal resultaat.”

Lees meer over Soap Treatment Store op soaptreatmentstore.com of op Doctors at Soap doctorsatsoap.com

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 64 & 65 van LEVEN! Magazine #42