Voor een evenement is de locatie heel bepalend. De vernieuwde Pier in Scheveningen heeft een spectaculair uitzicht over de boulevard, het strand en de zee. Geniet samen met alle genodigden van de persoonlijke aandacht, veelzijdige faciliteiten en een ongelooflijke gastvrijheid.

In 2015 werd deze boulevard op zee vol met horeca, retail, offices en congresfaciliteiten geopend. Nog geen jaar later werden er nog vijf luxueuze hotelsuites en het inmiddels wereldberoemde reuzenrad aan toegevoegd. Marije Pietersma, commercieel manager: “Gasten die hier komen voor een vergadering of evenement zijn natuurlijk altijd onder de indruk van het unieke uitzicht. De omgeving fascineert en inspireert onze bezoekers en dat maakt een evenement echt een beleving. Alle ruimtes zijn verschillend en variëren van een industriële omgeving tot een lounge-achtige sfeer. Bedrijven kunnen hier bijvoorbeeld vergaderen, lunchen, dineren of feesten in een opstelling naar wens. Kom je met een klein gezelschap of wil je de hele Pier afhuren voor een evenement van 3.200 bezoekers? De organisatie van De Pier heeft veel ervaring en een breed netwerk om elk evenement op deze locatie samen met de opdrachtgever heel succesvol te maken.”

Uniek uitzicht

De Foodboulevard heeft restaurants, bars en terrassen met het Pier Podium als kloppend hart in het midden. Op het Zuider­eiland bevinden zich in de offices, vergaderruimtes en de Panoramazaal. Deze zijn inzetbaar voor congressen, events of workshops. “Er zijn meerdere evenementen mogelijk op dezelfde dag. De totale locatie is 14.000 m² en is helemaal naar wens van de opdrachtgever in te richten. Met een team van eventplanners zijn we multi-inzetbaar. Het leukste en het meeste voldoening geeft het mij als we een feest mogen organiseren voor 2.500 gasten. De Pier wordt helemaal omgetoverd in festivalsfeer met op iedere locatie een andere muziekprogrammering. Wij zijn een turn-key locatie waarbij wij de opdrachtgever op alle vlakken kunnen ontzorgen.” Het verlichten van het reuzenrad in de ‘company colours’ geeft de locatie nog een extra dimensie met fantastisch uitzicht over de boulevard, het strand en de zee.

Lees meer over De Pier op www.pier.nl/

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 135 van LEVEN! Magazine #42