Vandaag de dag is geld op een spaarrekening zetten niet zo interessant. Het isoleren van de kruipruimte is een milieubewust alternatief. Met Isobooster bespaar je 17 tot 45% op de stookkosten. Comfortabel voor je portemonnee en voor jezelf.

Wist je dat bijna alle Nederlandse nieuwbouwwoningen sinds 1984 zijn geïsoleerd met piepschuim? En dat zelfs de dikste lagen piepschuim warmtestraling doorlaten? Het bewijs wordt geleverd door je koude voeten in de winter. Het goede nieuws? Als je piepschuim in de kruipruimte na-isoleert met een dun laagje Isobooster bespaar je geld en houdt je warme voeten. Kun je je voorstellen wat de isolatie doet in woningen die überhaupt nog niet geïsoleerd zijn? De kruipruimte is ’s winters kouder dan de verwarmde kamer erboven. Dat is meestal de woonkamer, qua stookkosten de duurste ruimte van het huis. Warmte verplaatst zich van warm naar koud en dringt door de vloer de kruipruimte binnen. De warmte verdwijnt zo in de bodem, met als gevolg dat je blijft stoken.

Ongekend hoge isolatiewaarde

Door de kruipruimte thermisch te isoleren, breng je je energierekening omlaag met gemiddeld 25%. De vloer van de woonkamer blijft lekker warm; ook beperk je vocht- en schimmelproblemen. Isobooster combineert alle voordelen in één gepatenteerd product dat niet giftig is, bijna niets weegt en fijn is om mee te werken. Het geheim van Isobooster is thermische reflectie. Daardoor worden warmte en kou niet opgenomen maar teruggekaatst. Denk aan foliedekentjes:een thermisch reflecterend aluminiumfolie houdt het lichaam warm en de kou buiten. Simpel en effectief.

Ongekend hoge isolatiewaarde

Isobooster voldoet aan de wettelijke eisen. Het materiaal heeft een ongekend hoge isolatiewaarde. Binnen een dag aanleggen? Dat kan! Klik hier en lees snel verder op pagina 47 in uitgave 37 van LEVEN! Magazine.

Isobooster
T 070 346 07 78
info@isolatiespecialist.com
www.isolatiespecialist.com