Bij Tour of Beauty draait het natuurlijk om uiterlijk, maar ze kijken ook naar jouw persoonlijke behoefte en wensen.

Het team van ervaren, gepassioneerde schoonheidsspecialisten en de cosmetische arts van Tour of Beauty zijn altijd op zoek naar de beste behandelingen, meest innovatieve technieken en doeltreffende producten. En ze blijven altijd bijleren om jou de beste huidverbeterende en ontspannende behandelingen te kunnen geven. Zoals deze gezichtsbehandelingen met techmodule, de allernieuwste sheet masks en de techmodule voor thuis.

Meet Milu

Milu is een bruisende persoonlijkheid met gevoel voor humor en flair. Zij creëert de beste oplossingen voor jouw huidverzorging, simple as that. De Milu-collectie is een aanvulling op jouw dagelijkse beauty routine en bestaat uit zes sheetmasks, een reinigende Konjac spons én de gift box; een leuke tip voor de feestdagen. Alle ingrediënten zijn met zorg geselecteerd en dermatologisch getest. Milu is jouw perfecte match tijdens een lange vlucht, in je badkamer, na een actieve dag of gewoon een verwenmomentje voor jezelf. Hello gorgeous, nice to meet you!

De techmodule voor thuis

Cinetic Lift Expert van Carita betekent een doorbraak voor jouw dagelijkse beauty routine. Meer lezen over de Cinetic Lift Expert en heb je de luxe anti-ageing behandelingen van Carita al eens ervaren? Klik hier en lees snel gratis verder op pagina 121 van LEVEN! magazine!

Tour of Beauty
Javastraat 128, Den Haag
T 070 362 31 63
www.tourofbeauty.nl

Tekst Mariska Brook
Fotografie Floor Godefroy