Of het nu gaat om een transformatie, een nieuwbouwproject of een verbouwing met een uitbreiding aan een bestaand huis, Studio Gers heeft de kennis en expertise in huis. De grote Randstad is het werkgebied met een nadruk op Den Haag. Architect Erik Leusink en bouw-projectmanager Frank Koot vieren dit jaar hun 15-jarig jubileum.

Met beiden hun eigen discipline begeleiden zij de opdracht-gevers vanaf het eerste schetsontwerp tot en met de oplevering. Erik legt uit: “Allebei gaan we voor kwaliteit en goede dienstverlening, daarmee willen we het beste naar boven halen voor onze opdrachtgevers. Van projectontwikkelaars, institutionele beleggers tot particulieren.” Studio Gers creëert een duidelijke en concrete vraagstelling, bij het ontwerp maar ook bij een aanbesteding of prijsaanvraag voor de aannemers. Frank: “We verkopen geen dromen. Door daadkrachtige aansturing worden de verwachtingen werkelijkheid.” “Studio Gers onderscheidt zich” vertelt Erik. “Omdat we als architectenbureau tot het einde bij het project betrokken blijven en daarmee onze opdrachtgever ontzorgen; onze ontwerpers, bouwkundigen en bouw-managers zorgen ervoor dat het project in goede banen wordt geleid.”

Oog voor de opdrachtgever

“Het vertrouwen wordt ons gegund,” zegt Frank. “Dat merken we aan de vaste opdrachtgevers die iedere keer bij ons terugkomen omdat ze enthousiast zijn over onze dienstverlening. Wij hebben oog voor het belang van de opdrachtgever, de woonkwaliteit van de bewoners en de historische waarde van de locatie. Een project krijgt hierdoor veel draagvlak.”

CO2-neutrale footprint

Frank: “Ik ben trots op wat met we met elkaar doen en hoe we in de afgelopen jaren zijn gegroeid. Samen hebben we een groot aantal projecten succesvol gerealiseerd. ‘En dat met gevoel voor kwaliteit voor de eindgebruiker,’ beaamt Erik. ’Ons team is bereid een stap verder te gaan om dát voor elkaar te krijgen. Ook in een korte tijd als de klant dat wenst.”

Duurzaamheid is een actueel thema; voor Studio Gers een vanzelfsprekendheid. Ze ontwerpen en bouwen natuur-inclusief met CO2-neutrale footprint. Frank: “Onze grootste uitdaging is om te blijven innoveren. Je moet voor de markt uit blijven lopen. Dat komt terug in onze architectuurontwerpen. Die zijn tijdloos terwijl ze toch meegaan met de tijd.” Erik: “Of het nu gaat om een houten schuurwoning of een verbouwing om de woonkwaliteit van een bestaande woning te vergroten. Wij zijn klaar voor de toekomst.”

Studio Gers
Aluminiumstraat 10-07, Zoetermeer
T 085 130 38 91
www.studiogers.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 98 t/m 99 van LEVEN! Magazine #53