V.l.n.r.: Georgette Vel, Matthijs Kok, Jelle Beelen, Laura Kok & Danielle van der Hoorn

Van een barbecue in de bollenvelden, borrel in de achtertuin tot een groots diner op een unieke locatie. Taat & Friends weet als geen ander daar een bijzondere invulling aan te geven. Een serieuze voorbereiding, in combinatie met bijzondere locaties en een uitgebreid arsenaal aan inrichtingsmogelijkheden, maakt ons de ideale partner voor ieder evenement”, zegt operationeel manager Laura Kok van Taat & Friends.

“Wij regelen de catering voor evenementen van a tot z”, vertelt Kok. “Eén van mijn persoonlijke favorieten is het veteranendiner in het Oorlogsmuseum dat wij voor een supermarktketen hebben verzorgd. Prachtig dat wij de laatste overlevenden van WO II een mooie avond hebben kunnen bezorgen. Een emotionele en memorabele avond voor de gasten, maar zeker ook voor ons en onze medewerkers.”

35 jaar ervaring
Het cateringbedrijf dat in 2004 werd omgedoopt tot Taat & Friends Catering bestaat al ruim vijfendertig jaar. “Vorig jaar hebben we de catering verzorgd van ruim honderdnegentig evenementen: van groot tot klein in binnen- en buitenland. De focus ligt wel op de Randstad”, zegt Office Manager Georgette Vel. “Dat doen we met een klein hecht team dat bestaat uit zeven vaste medewerkers en een heleboel vaste zzp’ers die bij ons in de bediening werken. Matthijs Kok is eigenaar en geeft leiding vanuit de keuken en geeft de jonge generatie alle ruimte. De jeugd heeft de toekomst.”

‘EVENEMENTEN CATERING VAN A TOT Z’

Culinaire invulling is de basis
“Voor ons is de culinaire invulling de basis van iedere partij. Dat vullen wij aan met bijpassende dranken, sfeervolle inrichting en leuke, enthousiaste medewerkers die vlotte en vriendelijke service leveren. Vooraf bespreken, overleggen en adviseren wij, op basis van praktische ervaring en persoonlijke visie, met de klant. Daarna komen wij met een aantrekkelijk en budgettair passend voorstel,” aldus Vel.

Vel: “Onze manier van koken is gebaseerd op de Franse- en Mediterrane keuken Vegetarisch, veganistisch of glutenvrij: het kan allemaal.” De klantenkring die aanklopt bij Taat & Friends is heel divers. Van particulieren tot bedrijven en culturele instellingen. Het cateringbedrijf zorgt ook voor de sfeervolle inrichting van een evenement als dat nodig is. “We werken samen met verschillende verhuurbedrijven en hebben zelf ook de nodige meubels in huis. Wij ontzorgen onze klanten op allerlei manieren”, legt Vel uit. “Een geslaagd evenement valt of staat met een goede en gedegen voorbereiding. Dat is de sleutel voor een succesvol evenement”, wijst het tweetal. Kok: “Onze opdrachtgevers en partijen zijn voor ons geen nummers. Na een persoonlijk gesprek, waarin de verwachtingen worden besproken, doen wij er alles aan om de verwachte beleving te overtreffen.”

Porsche Carrera Cup Benelux
Een jaarlijks terugkerend professioneel kampioenschap is de Porsche Carrera Cup Benelux. “Vier weekenden lang verzorgen we ontbijt, lunch en diner voor de VIP’s, coureurs, crew en gasten. Ook nemen wij de aankleding voor onze rekening”, vertelt Kok. “Dat is altijd een hele operatie: met vier vrachtwagens vol reizen we af naar het circuit.” De samenwerking werd onlangs met drie jaar verlengd. Doorslaggevend hierbij waren de factoren duurzaamheid en innovatie waarin het cateringbedrijf vooroploopt. Dit jaar is het maakproces van twee gerechten bijvoorbeeld te bekijken door een qr-code te scannen. Het geheime ingrediënt van Taat & Friends is net even dat stapje extra zetten. “We willen de verwachting van de klant overtreffen, bijvoorbeeld door extra aandacht te geven aan de presentatie, service of uitstraling. Het geeft echt een kick als een evenement goed is geslaagd”, aldus Vel.

Taat & Friends Catering is als vaste partner verbonden aan bijzondere Haagse locaties. Een culinair evenement op een unieke plek zorgt voor een onvergetelijke ervaring.


Grote kerk
Een stijlvolle en zeer ruime locatie met een totale oppervlakte van 2200 vierkante meter met veel mogelijkheden is de Grote Kerk in hartje Den Haag. Taat & Friends verzorgt al jaren de catering van evenementen, (walking-)diners en borrels in dit markante gebouw met vele mogelijkheden. Zo is er een sfeervol en kleinschalig evenement of borrel mogelijk in de Van Assendelftkapel en kan het deel van het Hoogkoor worden afgesloten van de kerkzaal.

Glazen zaal
Voor zakelijke bijeenkomsten is de Glazen Zaal in Den Haag in trek. De met glas overdekte binnentuin die grenst aan de synagoge is een ware eyecatcher. Deze locatie is geschikt voor congressen, borrels en diners voor grote groepen (tot een man of tweehonderd).

The King’s Ball Room
Deze locatie aan de Kazernestraat in Den Haag heeft koninklijke allure en is uitgerust met een balzaal met aansluitende serre en bar, biljartzaal en tuin. The King’s Ball Room is geschikt voor (walking)-dinners, zakelijke evenementen, recepties en feesten.

Museum Beelden aan Zee
De Zeezaal van Museum Beelden aan Zee, die uitkijkt op de Noordzee, is geschikt voor intieme diners: van tien tot vijftig personen. Op de patio en in de Grote Zaal kan grootser worden uitgepakt met ontvangsten, recepties, borrels en diners tot maximaal vierhonderd personen tussen de moderne- en hedendaagse kunst waar dit Scheveningse museum bekend om staat.

Space Expo
Ruimtevaartmuseum Space Expo in Noordwijk is een originele locatie voor allerlei soorten bijeenkomsten. Al bij binnenkomst waan je je in het heelal. Een ‘buitenaardse’ borrel of diner is mogelijk vanaf vijftig personen.


 

Taat & Friends Catering
Walserij 31-33, Noordwijkerhout
T 0252 46 61 00
www.taatenfriends.nl
mail@taatenfriends.nl

✍️  Taat & Friends
📷  Bas Adriaans