“Ons schitterende nieuwe landgoedhotel heeft naast 225 moderne kamers, 2 restaurants, een gezellige bar en fitnessruimte, 14 hypermoderne zalen en boardrooms. Strak, sfeervol en multifunctioneel!” Diederick van Eeden is Commercieel Manager van het onlangs geheel gerenoveerde en uitgebreide Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar. Hij is trots dat hij mag vertellen over alle mogelijkheden die het hotel nu biedt aan onder andere de zakelijke markt, het bedrijfsleven en de overheid.

Exclusiviteit en privacy
“Een congres, bedrijfsfeest, vergadering, cursus of een bijeenkomst van medewerkers, bijna alles is mogelijk in onze nieuwe zalen en boardrooms.” Diederick vertelt bevlogen over de eerste verdieping van het hotel die zelfs exclusief af te huren is. “Het geheel is ook afsluitbaar waardoor de privacy is gewaarborgd. Centraal gelegen is een sfeervol horecaplein waar men koffie, thee en lekkers kan halen of even kan bijkomen.” Alle zalen hebben daglicht en die op de eerste etage beschikken over een terras.

PRIVACY EN COMFORT VOOR ELK EVENEMENT

Hypermodern en multifunctioneel
“Alle techniek is aanwezig. Beamers, schermen, geluid, goede WiFi, allemaal plug and play. Bovendien hebben wij een vaste partner voor het oplossen van speciale wensen en verzoeken. Ontzorgen, noemen wij dat.” Diederick weet, dankzij zijn ervaring in de zakelijke markt, precies wat dat inhoudt. “Bij ons heb je bijvoorbeeld één contactpersoon van eerste gesprek tot uitvoering. Zeg ons hoe je het wilt hebben en wij verzorgen het.”

Duurzaam
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het Van der Valk Hotel: “We hebben 400 zonnepanelen, 4 warmtepompen en 15 laadpalen. Het hotel functioneert volledig zonder gas en heeft inmiddels de hoogste norm behaald. De toekomt is groen, net zoals de bosrijke omgeving tussen de landgoederen van Wassenaar en Den Haag”.

Bereikbaarheid
“Het hotel ligt zeer gunstig, tussen Den Haag CS en Station Leiden, op de weg naar Schiphol. Vanaf het station is het een klein stukje fietsen met de OV-fiets en er stoppen meerdere bussen voor de deur. Het is makkelijk aan te rijden vanuit alle windstreken, er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is helemaal gratis.”

Samenwerking
“Met een aantal buren hebben wij mooie samenwerkingen”, vertelt Diederick. “Zo kan men dineren in Kasteel de Wittenburg of aansluitend op een congres een feest organiseren in het Louwmanmuseum. The Mall of The Netherlands is dichtbij naast tal van musea, het strand en de duinen.

Persoonlijk contact
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in het geheel vernieuwde Van der Valk Hotel? Kijk op www.hoteldenhaagwassenaar.nl/zalen Voor een rondleiding of boekingen kunt u Diederick een persoonlijke e-mail sturen via: diederick@wassenaar.valk.com


 

Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar
Zijdeweg 54, Wassenaar
T 070 511 93 44
sales@wassenaar.valk.com
hoteldenhaagwassenaar.nl

✍️  Iris Oostlander
📷 Dean productions