Personal Fit Club Den Haag is een exclusieve studio in de haven van Scheveningen waar Marcel Keppel en zijn team personal training naar een hoger niveau tillen. Deze effectieve manier van trainen staat garant voor resultaat.

De eigenaar van Personal Fit Club Den Haag is een echte sportman en heeft van zijn passie voor sport en gezondheid zijn beroep gemaakt. Personal
Fit Club maakt een exclusief trainingsplan op maat en koppelt hieraan de gestelde doelen. Marcel Keppel: “Het geeft veel voldoening als ik mensen persoonlijk kan begeleiden. Met een team van acht specialisten geven we advies over afslanken, conditie, krachttraining, voeding, vitaliteit en kunnen we op aanvraag trainingen op het gebied van revalidatie bieden.”

Fit en in balans

Aan het eind van het jaar maken veel mensen de balans op en ontstaan er goede voornemens voor het nieuwe jaar. Als je kiest voor fitter worden samen met een personal trainer van Personal Fit Club maken ze een plan op maat. “Het persoonlijk trainen van mensen en werken naar een specifiek doel, dat is mijn passie. Doelen kunnen pas echt worden vastgesteld nadat de klant enkele assessments heeft gedaan. Hiermee kijken we naar het fitheidsniveau en de belastbaarheid, waardoor we rekening kunnen houden met elk niveau. De training wordt afgestemd op de mogelijk­heden om het lichaam zo fit mogelijk en in balans te krijgen. Om blijvend resultaat te behalen, geven we naast de trainingen ook advies over voeding en lifestyle. Tijdens een vrij­blijvende kennismaking en een proefles leggen we uit op welke wijze wij kunnen helpen.”

Exclusieve trainingen en interactie

De kracht van dit concept is de interactie met de personal trainer op een goede locatie. De verrassende oefeningen blijven een uitdaging waarbij fun centraal staat. “Onze exclusieve trainingen zijn allemaal op afspraak en al mogelijk vanaf 6 uur ’s morgens tot 22 uur in de avond. ”

Kijk voor meer informatie over Personal Fit Club Den Haag op www.personalfitclub.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 83 van LEVEN! Magazine #39