Koetshuis De Burcht bestaat 35 jaar en dat mag gevierd worden. Eigenaren Tom en Clarita Holswilder geven daarom een groot feest in de Hooglandse Kerk. En als kado voor zichzelf lieten ze een schilderij maken met alle mensen die belangrijk zijn geweest voor het Koetshuis.

Op het schilderij (zie de grote foto hierboven) zien we onder andere Chris Verplancke, Juliette Gilissen, Jochem Myjer, Gerda Schukking, Robert Strijk, Aad van der Luit, Emile van Aelst en prinses Beatrix. Sanne Bavelaar maakte het schilderij dat een mooie plek in het Koetshuis krijgt.

Toppers uit de ouderenzorg
Op 19 augustus is het jubileumfeest in de Hooglandse Kerk. De avond is volledig verzorgd met hapjes en drankjes en ook treden er surprise acts op. Aan het feest is een goed doel verbonden, namelijk de ouderenzorg. Het echtpaar Holswilder wil verpleegsters en verplegers in het zonnetje zetten, de 300 beschikbare VIP-kaarten worden daarom weggegeven aan de toppers uit de Leidse verzorgingstehuizen. Daarnaast krijgen vrijwilligers uit de ouderenzorg een high tea aangeboden en na het feest is er voor de bewoners koffie met gebak.

Kaarten voor het feest van het Koetshuis kosten €25,00 per persoon.