Secretaresse futureproof: het is één van de vele trainingen die werving- en selectiebureau Slabbers De Lange aanbiedt. “Dit vak evolueert constant. Daarom is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen.” zegt Mirjam Slabbers.

“Het secretaressevak is zo veranderd, het vraagt – meer dan welk vak ook – om te blijven leren.” Dat zegt Mirjam Slabbers, samen met Hellen Dordregter-de Lange richtte ze in 2009 hun werving- en selectiebureau op. “De crisis zorgde er mede voor dat veel gesneden werd in ondersteunend personeel,” licht Hellen toe. “Dit veranderde de blik op het vak. Ook technologische ontwikkelingen zorgen voortdurend voor verandering. Denk alleen al aan de hoeveelheid post, die nihil is geworden door het gebruik van e-mail en internet. Onze trainingen zijn erop gericht dat assistenten goed kunnen inspelen op al die veranderingen in het vakgebied, sterker nog: dat ze er hun voordeel mee doen.”

Verhuisd

Inmiddels werkt Slabbers De Lange allang niet meer alleen in Den Haag en omgeving, maar ook elders in de Randstad. Met zijn veelzijdige en kwalitatief hoogstaande aanbod heeft het bureau een naam opgebouwd. “We zijn dusdanig gegroeid dat we het kantoor aan de Namensestraat, waar we ruim negen jaar geleden begonnen, moesten verlaten. In maart zijn we verhuisd naar ons geweldige nieuwe pand aan het Statenplein, gewoon net iets ruimer en aan een prachtig Haags plein. Zo zijn we ook zelf goed zichtbaar én klaar voor de toekomst.”

Maatwerk

Mirjam: Elke training is anders. We hebben weliswaar een overzicht met tal van trainingen maar we maken ze altijd op maat, afgestemd op de behoefte van de klant. Nieuwsgierig naar wat Slabbers nog meer voor je kan betekenen? Klik dan hier en lees gratis verder op pagina 132 en 133 van uitgave 37 van LEVEN! Magazine.

Slabbers De Lange
Statenplein 14a, Den Haag
T 070 338 81 80
www.slabbersdelange.nl

Tekst Noah Van Klaveren
Fotografie Bas Adriaans