Stel je voor: je opent ’s ochtends je raam en wordt begroet door de verfrissende zeelucht en het levendige tafereel van de Scheveningse haven. Dit is Dock Side Scheveningen – waar wonen aan de haven en leven aan het strand samenkomen om een buitengewone woonervaring te creëren. Hier, in dit moderne wooncomplex, vind je alles wat je zoekt in een thuis, en meer. Dock Side Scheveningen biedt een scala aan moderne en comfortabele koop- en huurwoningen met adembenemende uitzichten over de haven en de zee. Vanaf je eigen balkon of terras ben je slechts enkele stappen verwijderd van het strand en de verfrissende golven van de zee. En met een overvloed aan winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de buurt, hoef je je nooit te vervelen.

SCHEVENINGEN AAN JE (BLOTE)VOETEN!

Breed aanbod
Wat dit project echt onderscheidt, is de aandacht voor diversiteit en inclusiviteit. Of je nu een jonge professional bent op zoek naar de dynamiek van de stad, een expat die op zoek is naar een internationale omgeving, of een levensgenieter die de rust van het strand opzoekt, Dock Side heeft voor elk wat wils. Van studio’s tot ruime twee- en driekamerappartementen, er is een woning die perfect bij jouw levensstijl past. En het beste van alles? Dock Side Scheveningen wordt deze zomer opgeleverd, wat betekent dat jouw droomwoning binnen handbereik ligt.

Jouw droomwoning financieren
Het financieren van een nieuwe woning is een belangrijk onderdeel en eerste stap. De Financieel Adviseurs Nieuwbouw van Rabobank zijn nauw betrokken bij Dock Side. Ze gaan graag met jou in gesprek over woonwensen en plannen voor een nieuwe woning op Scheveningen. Samen met jou kijken ze naar de financiële mogelijkheden en begeleiden je bij elke stap van het proces. De Rabobank heeft een scala aan voordelen voor (nieuwbouw)hypotheekklanten, waaronder een geldigheidsduur van 18 maanden voor de hypotheekofferte, extra korting op de rente voor klanten met een betaalpakket, en ruime overbruggingsmogelijkheden.

Zie jij jezelf hier al wonen?
Maak van Dock Side Scheveningen jouw nieuwe thuishaven en laat Rabobank je helpen om die droom werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met op met één van de verhuur- of verkoopmakelaars voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek en ontdek de mogelijkheden. En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check en stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Interesse?
Kijk op www.dockside-living.nl