In de vernieuwde winkel van Edisons op de vertrouwde locatie in de Wagenstraat in Den Haag is er veel veranderd. Roger van Bukel van Edisons verrast bezoekers, vaste klanten en toeristen met zijn complete woonconcept vol met sfeervol interieur, woonaccessoires en stralend licht.

De winkel is sfeervol ingericht en fungeert ook als showroom met verschillende sfeerimpressies van interieurs. De royale banken van verschillende merken zijn opgesierd met kussens van Claudi. Fauteuils zijn uitgevoerd in mooie stoffen en de diverse tafels zijn voorzien van geraffineerde verlichting van onder meer Eichholtz en By Eve. Er komen wekelijks nieuwe woonaccessoires binnen zoals vazen en kandelaren van Dôme Deco, je wordt er helemaal hebberig van. Op de dag van het interview krijgt Roger een aanvraag uit het buitenland om voor een tweede huis op Curaçao de volledige inrichting en het lichtplan te verzorgen. Roger van Bukel: “Het wordt steeds vaker gevraagd om het interieur voor klanten in binnen- en buitenland te verzorgen. Dit is ook de reden dat we de afgelopen jaren ons assortiment in de winkel helemaal hebben uitgebreid en uitsluitend met mooie merken werken. Na vijftig jaar Edisons Verlichting hebben we gekozen voor een metamorfose van de zaak die meer datgene uitstraalt wat we nu doen.”

Interieur en verlichting op maat

Het uiteenlopende assortiment van luxe meubels, behang, woonaccessoires en verlichting is geïnspireerd op indrukwekkende bestemmingen en de invloed van internationale designers en architecten is duidelijk te zien. Van ingetogen en klassiek tot uitbundig en hypermodern. Magistrale kroonluchters worden afgewisseld met bijzondere lampenkappen uit het eigen atelier in verschillende stijlen en stoffen. “De handgemaakte lampenkappen kunnen in luxe uitvoeringen met prachtige prints. Vooral omdat de klanten zo verschillend zijn krijgen wij vaak uitzonderlijke verzoeken vanuit het binnen- en buitenland voor het interieur en de verlichting van kantoren, hotels, restaurants, winkels en natuurlijk gewoon voor thuis. Het bijzondere van de techniek van deze innovatieve tijd is dat we bij Edisons een 3D-tekening van de ruimte kunnen maken zodat de klant een impressie krijgt hoe het daadwerkelijk zou kunnen worden.”

Wereldwijd projecten

“Wij hebben de afgelopen jaren veel waarde­volle contacten in de internationale meubelbranche opgebouwd. Wij zijn dan ook gedreven om op aanvraag naast een nieuw lichtplan ook een heel interieur op maat te verzorgen. Dit is natuurlijk een mooie aanvulling om thuis of op kantoor een specifieke sfeer te creëren. Wij staan vooral bekend door onze klantgerichte service en dat bijna alles op maat gemaakt kan worden. Vol enthousiasme en plezier ga ik dus weer een project doen op Curaçao. Samen met de klant werk ik een plan uit met interieuradvies en lichtkwaliteit voor jarenlang woonplezier. Ik zou in de toekomst op dat Caribische eiland wel een tweede Edisons willen openen om mijn
visie op sfeervol wonen en stralend licht ook aan de andere van de wereld te laten zien.”

Lees meer over Edisons op www.edisons.eu

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 60 & 61 van LEVEN! Magazine #43