In de prachtige bosrijke omgeving van Max Health Club vertellen de bekende topsporters Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen, de Red Bull iconen van het Nederlands beachvolleybal, over hun liefde voor de sport.

Op de dag van het interview komen Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen direct vanuit Schiphol naar Max Health Club voor een krachttraining en een hersteltraining. De topsporters trainen als ze in Nederland zijn elke dag bij het Nationaal Topsportcentrum beachvolleybal (NTC) in Den Haag. Dit is door de NOC*NSF officieel aangewezen als trainingscentrum voor beachvolleyballers.

Olympische Spelen

Het grootste succes van dit Nederlandse team is natuurlijk hun bronzen medaille die ze hebben gehaald in 2016 op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Alexander Brouwer: “Op dit moment zijn we al bezig met trainen voor het grootste sportevenement van de wereld. Voor de Olympische Spelen die gehouden worden in 2020 in de Japanse hoofdstad Tokyo hebben we al twee kwalificatiewedstrijden gehad.” Met een uit­dagend schema, waarbij dit team zes dagen per week, twee keer per dag moet trainen, is het niet verwonderlijk dat ze hebben gekozen voor Den Haag als woonplaats. “Eens in de week hebben we in ons trainings­schema een break, dit is ons herstelmoment en dat is heel belangrijk voor het lichaam. Meestal gaan we dan na onze training bij Max Health Club lekker zwemmen in het zwembad en de sauna in. Daarna fiets ik voor de ultieme ontspanning door de duinen terug naar huis.”

Max Health Care

Bij Edisons Verlichting kun je zelfs tearecht voor robuuste tafels in een uitzonderlijk formaat of charmante salontafels met een sierlijke design. Maar ook voor behang van Arte en Elitis en andere prachtige items, die je huis lekker sfeervol kunnen maken. De handgemaakte lampenkappen in linnen en velours maken het interieur af. Diverse modellen worden in het eigen atelier van Edisons Verlichting vervaardigd. Door de geweldige mogelijkheden op woongebied en de wisselende collecties wordt het aanbod van verlichting, interieur- en woonaccessoires alleen maar groter en groter.

Kijk voor meer informatie over Max Health Club op www.maxhealthclub.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 76 & 77 van LEVEN! Magazine #39