Eigenaar Roger van Bukel is bijzonder trots op de prachtige collectie lampen en de aanvulling van meubels en woonaccessoires in zijn winkel Edisons Verlichting. Dit is nog maar het begin, want Roger heeft grote plannen om mooi licht en sfeervol wonen nog meer te verbinden.

Mooi licht creëren in alle ruimtes voor elk interieur, dat is de passie van Roger van Bukel. Als eigenaar van Edisons Verlichting zorgt hij samen met zijn enthousiaste team voor een exclusieve collectie van stralend licht, mooie meubels en woonaccessoires. In de winkel in het centrum van Den Haag is een veelzijdige collectie van verlichting te bewonderen. Van ingetogen en klassiek tot uitbundig en hypermodern. Roger van Bukel: “Dit familiebedrijf bestaat bijna vijftig jaar en wij hebben in al die jaren voor onze klanten veel meer gedaan dan alleen het creëren van mooi licht. Wij staan vooral bekend om onze klantgerichte service en bijna alles kan op maat gemaakt worden. Naast het aanpassen van bestaande ontwerpen op kleur en maat zijn er ook weleens uitzonderlijke verzoeken van bijvoorbeeld een koningshuis. Er wordt dan een heel eigen ontwerp gemaakt, waarin alle wensen en eisen mooi worden belicht en daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op.”

Interieur op maat

De winkel wordt opgesierd door grote kroonluchters, lampen en kleurrijke kaarsen van het merk WoodWick, passend bij de woontrends van dit seizoen. “Onze klandizie is heel divers, daardoor krijgen we regelmatig uitzonderlijke verzoeken op woongebied. Wij hebben de afgelopen jaren zoveel waardevolle contacten in de internationale meubelbranche opgebouwd. Wij zijn dan ook gedreven om op aanvraag naast een nieuw lichtplan ook een heel interieur op maat te verzorgen. We presenteren nu ook banken en fauteuils van ontwerpers van over de hele wereld. Die kunnen geleverd worden in elke gewenste maat of stof. Stoer linnen, rijk velours of uitgevoerd in een luxe glansstof in prachtige tinten. Dit is natuurlijk een mooie aanvulling om thuis of op kantoor een specifieke sfeer te creëren. Er komen steeds nieuwe accessoires binnen; je wordt er helemaal hebberig van.”

Prachtige items

Bij Edisons Verlichting kun je zelfs terecht voor robuuste tafels in een uitzonderlijk formaat of charmante salontafels met een sierlijke design. Maar ook voor behang van Arte en Elitis en andere prachtige items, die je huis lekker sfeervol kunnen maken. De handgemaakte lampenkappen in linnen en velours maken het interieur af. Diverse modellen worden in het eigen atelier van Edisons Verlichting vervaardigd. Door de geweldige mogelijkheden op woongebied en de wisselende collecties wordt het aanbod van verlichting, interieur- en woonaccessoires alleen maar groter en groter.

Kijk voor meer informatie over Edisons Verlichting op www.edisons.eu

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 56 & 57 van LEVEN! Magazine #39