Vivienne Niessen is een toegewijde binnenhuisarchitect die als projectleider de volledige verbouwing van huizen begeleidt. Alsof het haar eigen pand is, is zij gedreven om van elk woonhuis een droomhuis te maken.

Vivienne studeerde bedrijfskunde en was jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven. Doordat zij samen met haar man hun eigen huis volledig hebben gerenoveerd ontdekte ze haar echte passie. Al snel volgde ze een studie binnenhuisarchitectuur. In 2012 startte Vivienne haar bedrijf ‘Van Woonhuis Naar Droomhuis’ waarin zij in opdracht als vast aanspreekpunt fungeert voor het gehele bouwproces of verbouwing van een woning. Vivienne: “Door onze eigen realisatie van huis naar droomhuis werd ik zelf door anderen steeds vaker om advies gevraagd. Bij een verbouwing komt heel veel kijken en je moet overal aan denken. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Mijn toewijding en de persoonlijke touch is voor veel klanten echt een meerwaarde. Het belangrijkste is dat ik tijdens een verbouwing adviseer en vooral ontzorg. Natuurlijk heb ik met de eigenaar en het bouwteam wekelijks overleg waarin het verbouwingsproces nauwlettend in de gaten wordt gehouden.”

Vivienne Niessen voor één van haar renovatie projecten

Mooi en praktisch

Van Woonhuis Naar Droomhuis kun je inhuren op diverse momenten in het proces. Dit kan al tijdens het aankoopproces van je huis. Maar ook tijdens het bouwproces (als het allemaal toch te stressvol wordt) kun je Vivienne inhuren. “Ik vind het ook heel belangrijk dat bewoners hun eigen wensen kenbaar maken en afhankelijk van het budget, laten we deze wensen allemaal in vervulling gaan. Ik heb dus juist geen signatuur, maar de wens van de bewoners is het uitgangspunt. Ik kijk altijd naar de meest praktische oplossing en hoe de ruimte optimaal kan worden benut. Ik denk graag mee in het gehele proces. Daarom werk ik in deze regio, dan kan ik te allen tijde bij een project naar binnenlopen om te bewaken dat het goed gaat.”

Ongeacht de wens neemt Van Woonhuis Naar Droomhuis alle zorg uit handen voor huizen in de regio Den Haag, Voorburg en de omgeving.

Van Woonhuis Naar Droomhuis

Vivienne Niessen
T 06 53 25 77 77

Meer weten over Van Woonhuis Naar Droomhuis? Kijk op www.vanwoonhuisnaardroomhuis.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 134 & 135 van LEVEN! Magazine #47

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn