ByGigi bedient een nichemarkt in de verkoop van huizen in het hogere segment. Met haar jarenlange ervaring, weet zij door haar styling van het te verkopen object de beeldvorming van potentiële kopers positief te beïnvloeden.

Gigi Loman wordt als consultant verkoopstyling vaak benaderd door huiseigenaren in het hogere segment. Het is haar rol om het huis in een ander perspectief te zetten door restyling. Het verkoopproces kan hierdoor al in een vroeg stadium positief worden beïnvloed. Als de woning of villa erg gedateerd is, kan Gigi door haar kennis en ervaring een nieuwe routing en styling bepalen. Dit plan kan op aanvraag visueel gemaakt worden door een 3D impressie animatie. Gigi: “Het is de sleutel om je tijdens dit proces te verplaatsen in de potentiële kopers en dat is soms een uitdaging voor de verkopende partij. Maar ik weet heel goed wat ik doe en ik zorg dat de verkopende partij goed beslagen ten ijs komt bij de makelaar. Behalve door particulieren, word ik ook benaderd door makelaars met de vraag om een leegstaand pand tijdelijk in te richten of voor een fotoshoot te stylen. Door met styling en artist impressions mooie sfeerplaatjes te creëren, geef je een huis een persoonlijkheid en dat werkt op Funda.”

Eclectische invloeden en een spannende mix

“Mijn werk doe ik al sinds 2005 en mijn drijfveer is om een zichtbaar verschil te maken in een verkoopproces. Als een huis succesvol verkocht is, komt het voor dat de voormalige bewoners mij vragen om hun nieuwe onderkomen in te richten. Dat vind ik natuurlijk fantastisch. Hoewel interieurstyling echt een ander vak is, sluit het goed aan bij wat ik nu al doe. Wat mij anders maakt dan andere stylisten, is mijn specialistische ervaring en het met net een beetje meer lef samen met de opdrachtgever kunnen vertalen van hun woonwensen. Hierbij staat de bewoner centraal en samen creëren wij met veelal eclectische invloeden een mooie mix, die zorgt voor een interessant en spannend interieur. Dit spreekt tot de verbeelding en zorgt ook dat bijvoorbeeld steeds meer expats gebruik willen maken van mijn interieur- en verkoopadviezen. De markt is aan het veranderen en ik beweeg mee. Naast verkoopstyling of het bedenken van een interieurplan, kan ik op aanvraag de gehele (re)styling tot in het kleinste detail regelen.”

ByGigi

T 06 20 22 14 18

Meer weten over ByGigi? Kijk op www.bygigi.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 25 van LEVEN! Magazine #48

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn