Harpers by Jo in Wassenaar is een vernieuwd modeconcept van het vertrouwde Harpers. Schuin aan de overkant van de voormalige locatie aan de Langstraat, is Jolanda Hijnekamp het nieuwe Harpers by Jo gestart.

Als parttime verkoopster en styliste is Jolanda Hijnekamp voor vele vaste klanten van Harpers al jaren een bekend gezicht. Vol enthousiasme heeft Jolanda in deze uitdagende tijd de sprong gewaagd, zodat deze modezaak in het straatbeeld kon blijven. “In het frisse en sfeervolle winkelpand schuin aan de overkant ben ik, toen deze mogelijkheid zich voordeed, meteen aan de slag gegaan. Op deze geheel nieuwe locatie is het Harpers interieur hergebruikt en in een nieuw jasje gestoken. De blauwe muur is kenmerkend voor Harpers by Jo en het zitje met een Strelitzia Nicolai geeft een gevoel van thuiskomen.”

Europese merken

“Omdat ik al jaren betrokken ben geweest bij het inkoopproces, heb ik gekozen om een groot aantal succesvolle merken te behouden. Daarnaast wordt de maatvoering uitgebreid. Als finishing touch zijn er een aantal mooie merken aan het merkenpalet toegevoegd. Uiteraard zijn merken als Cambio, Closed, Repeat, No Man’s Land en Penn & Ink goed vertegenwoordigd in onze nieuwe winkel. Evenals Dante6, Goldbergh, Frogbox en La Fee Maraboutee. In de ruime paskamers kunnen klanten draagbare combinaties maken van de verschillende Europese merken om aan hun garderobe toe te voegen.

Service with a smile

Bij Harpers by Jo komen verschillende mensen van allerlei leeftijden en dat maakt deze modewinkel ook zo bijzonder. Met een selectie van één of meerdere items zorgen we dat bij aankoop alle kaartjes eraf worden gehaald en de kledingstukken in vloeipapier worden gewikkeld. Dan kan het thuis als cadeautje worden uitgepakt en meteen worden gedragen of in de kast worden gelegd. Mijn motto is: mode ben je zelf, dus draag vooral waar jij je prettig in voelt. In mijn winkel adviseer ik graag om te zorgen dat je met een glimlach de winkel uitgaat. Dat maakt echt mijn dag en dat vind ik goud.”

Harpers by Jo

Langstraat 144, Wassenaar
T 070 511 90 33

Meer weten over Harpers by Jo? Kijk op www.harpersbyjo.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 53 van LEVEN! Magazine #48

Tekst: Bo Vrolijk /  Fotografie: Pascale van Reijn