In het prestigieuze pand van Wittebrug in het Forepark is er door de grote verbouwing van vorig jaar ook ruimte gecreëerd voor het nieuwe dealerconcept van ŠKODA. Wittebrug is hiermee de eerste in Nederland.

Afgelopen jaar is er met de grote verbouwing van de hoofdvestiging van Wittebrug ook meer ruimte gecreëerd voor ŠKODA. Wittebrug was de allereerste in Nederland met het nieuwe dealer­concept. Verkoopadviseur Ivo de Laaf vertelt gedreven over de nieuwe aanpak. “De traditionele autoshowroom met de ver­koper aan de ene kant van een bureau en de klant aan de andere kant, is voorbij. Ons team heeft geen vaste werkplek omdat wij zeer efficiënt en flexibel met onze laptops en projectie op de grote schermen in de showroom kunnen werken. Samen met de klant kunnen we een nieuwe ŠKODA configureren ofwel samenstellen. Deze laagdrempelige manier van klantbeleving vindt plaats in speciaal ingerichte klantzones in een huiselijke en warme sfeer. Het mooie hiervan is dat we samen naar het scherm kijken en alle stappen zichtbaar kunnen maken. Wij verschillen met deze aanpak van andere dealerbedrijven. Deze nieuwe aanpak past perfect bij het moderne, lichte en transparante interieur met hoge plafonds en veel ruimte rondom de showmodellen.”

Best verkochte auto
De vooruitstrevende ŠKODA Enyaq is volgens Ivo het verkoopkanon van het jaar. Deze volledig elektrische SUV ontleent zijn naam aan ‘bron van het leven.’ Niet verwonderlijk dat dit in Nederland de best verkochte elektrische auto van het jaar is geworden. Ivo: “Ook het
allernieuwste model van de ŠKODA Fabia is innovatief, heeft een interessant design en is voorzien van (optioneel) meerdere airbags (9 in totaal). De auto heeft een gescheiden klimaatzone waarbij je aan de linker- en rechterkant de temperatuur afzonderlijk kunt instellen. Daarnaast biedt deze auto 380 liter laadruimte en dat is uitzonderlijk ruim in dit segment. Het is een ideale gezinsauto, maar ook voor de jongere bestuurder interessant door de stoere belijning en de moderne functies op het gebied van veiligheidssystemen en multimedia die er in de auto zitten. Tevens is het private lease tarief van 309 euro per maand zeer aantrekkelijk.”

Wittebrug ŠKODA
Donau 120, Den Haag
T 070 342 92 50
www.wittebrug.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 79 van LEVEN! Magazine #48

Tekst: Bo Vrolijk