Jonge ondernemers en starters opgelet: op woensdag 31 augustus is de Startersdag071in Hubspot. Je leert hier alles over wat er bij het starten van een onderneming komt kijken. En dat is belangrijk, want uit onderzoek blijkt dat zo’n 80% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven na 18 maanden alweer zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak.

Op de Startersdag071 is een startersmarkt met 16 standhouders waar je gratis advies kunt krijgen, verder worden er seminars en presentaties door diverse sprekers gehouden. Er komen verschillende thema’s aan de orde zoals klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding, financieel advies, ICT, het bereiken van de klant, merkbescherming, een ondernemingsplan schrijven, enzovoorts. Kortom, allerlei zaken waar je als starter mee te maken hebt.

De Startersdag wordt georganiseerd door Economie071, Rabobank Leiden-Katwijk en Startersdagen.com op 31 augustus vanaf 17.30 uur in Hubspot (Langegracht 70 in Leiden).