Catch is een visrestaurant in de tweede binnenhaven met liefde voor vis. Dit exclusieve restaurant staat bekend om haar royale fruits de mer, oesters, sushi en andere gerechten met een luxe twist. Op steenworp afstand vind je Encore, de uitdagende variant met een internationale menukaart en een nachtclubgevoel.

Simonis is een begrip in Den Haag en ver daarbuiten. Het begon allemaal in 1880 met gerookte paling op de Haagse Markt en dit groeide uit tot vestigingen in de oude visafslag op Scheveningen en in de binnenstad van Den Haag. Ook opende Simonis op de boulevard, en zelfs op het strand is Simonis te vinden. Met zoveel know-how van goede vis, blijft dit familiebedrijf ook nu nog steeds groeien. De inmiddels derde generatie Alain Simonis is de trotse eigenaar van het spectaculaire Catch by Simonis. Hier komt de hoge kwaliteit van vis goed tot haar recht in de smaakvolle gerechten en de intieme ambiance van dit restaurant. Binnen, of juist buiten op het zonovergoten terras met uitzicht op de jachthaven, is het hier goed toeven.

Nachtclubgevoel
De Simonis familie zijn harde werkers en pakken kansen aan. Op het moment dat de unieke mogelijkheid zich voordeed om op steenworp afstand een nieuw concept te starten zijn ze direct ingestapt. Alain: “Ons restaurant Encore wordt nu gezien als
variant van Catch met internationale allure voor een mooie avond uit.” De gerechten zijn sensationeel, evenals de cocktails, wijn en champagne. Door het geraffineerd
gebruik van glas in de keuken, kunnen gasten zien hoe de chefs gepassioneerd hun gerechten bereiden. Dit smaakt naar meer. Gelukkig kan nu iedereen, zowel buiten als binnen, aan de tafels schuiven en het leven vieren.

Beleef Catch of Encore thuis
“Tijdens de meest uitdagende periode van de afgelopen tijd, hadden wij als doel om ons personeel te behouden en onze gasten te laten genieten van lekker eten. Geïnspireerd door een aanvraag van Nicolette van Dam en haar man Bas, zijn we in no-time niet alleen in de buurt gaan bezorgen, maar door heel Nederland. En dat kan nog steeds! Het mooie is dat de naamsbekendheid van onze concepten hierdoor steeds verder groeit en het is nu nog een beetje geheim, maar er komt binnenkort een heel nieuw concept bij!

Catch
Dr. Lelykade 43, Den Haag
T 070 338 76 09
www.catch-bysimonis.nl

Encore
Dr. Lelykade 5, Den Haag
T 070 306 00 70
www.encore-bysimonis.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 137 van LEVEN! Magazine #48

Tekst: Bo Vrolijk