Een uitgebreide menukaart, óók voor de kinderen, en heel veel lekkere wijnen. Tel daar de gezellige setting bij op en je begrijpt meteen waarom het elke dag druk is in De Lof der Zotheid.

Restaurant De Lof der Zotheid is vernieuwd. Niet ingrijpend, want de nieuwe eigenaar
Leo Pronk – al twintig jaar bedrijfsleider – wil het sfeervolle en oergezellige karakter van het restaurant behouden. Wat het menu betreft blijft de nadruk vooral liggen op een gevarieerde keuzemogelijkheid. Denk hierbij aan een wekelijks wisselend driegangenmenu en een menukaart met elke drie maanden weer heerlijke nieuwe seizoensgerechten. Ook voor kinderen is er veel keus, van hamburgers tot pasta’s en ook een heuse ‘special’ op het muurbord.

Geliefd adres

De Lof der Zotheid is al meer dan twintig jaar een begrip in het Benoordenhout, maar zeker ook daarbuiten. Het is een geliefd adres van veel families, sportievelingen komen er rechtstreeks vanaf de tennisbaan een hapje eten, terwijl een tafeltje verderop zakenmensen strak in pak aanschuiven. “We merken dat onze gasten zich hier makkelijk thuis voelen. Dit komt zeker ook door ons vaste team, zowel in de keuken als in de bediening,” vertelt Leo.

Mooie wijnkaart

Lijkt deze stek echt iets voor jou? Klik dan hier en lees verder op pagina 60 en 61 van LEVEN! Magazine Den Haag!

De Lof der Zotheid
Breitnerlaan 84, Den Haag
T 070 324 17 82
denhaag@lofderzotheid.nl
www.lofderzotheid.nl

Tekst: Marita Smit
Fotografie: Bas Adriaans