De bekende chirurg en cosmetisch arts Thanya Tha-In heeft naast haar eigen kliniek voor cosmetische chirurgie in Rotterdam nu ook in Den Haag de deuren geopend van Tha-In Clinics.

De letters van Tha-In Clinics prijken op de gevel van een zwart hoekpand aan de Laan van
Meerdervoort 677 op de hoek van de Rozenstraat. LEVEN! Magazine wordt warm ontvangen
door Dennis Damen, de mede-eigenaar van Tha-In Clinics. Het pand is voorzien van subtiele details die vooral een bijzondere rustgevende sfeer creëren. De moderne uitstraling, de professionaliteit en de persoonlijke touch zorgen dat cliënten zich bij binnenkomst meteen op hun gemak voelen.

Cosmetische Kliniek

De Haagse ondernemer Dennis Damen en de Rotterdamse chirurg Thanya Tha-In, hebben
een uniek concept ontwikkeld waarin zij niet alleen aandacht hebben voor de buitenkant,
maar zeker ook voor een mooie binnenkant. In 2015 opende het stel de allereerste kliniek van Tha-In Clinics in Rotterdam. “Met een cijfer van 9,8 behoort Tha-In Clinics inmiddels tot een van de hoogst gewaardeerde cosmetische klinieken van Nederland,” vertelt Thanya met gepaste trots. “Een hecht team van gekwalificeerde artsen voert vooruitstrevende behandelingen uit op het gebied van injectables en cosmetische chirurgie. Belangrijk vind ik dat er uitgebreid de tijd genomen wordt voor elke intake om de wensen en ook het achterliggende verhaal van een cliënt in kaart te brengen. Dan pas kan je iemand echt mooi maken. In het ziekenhuis miste ik in mijn werk als chirurg de echte connectie
met de mensen. En nu in onze kliniek draait alles om die connectie. Het mooiste is
natuurlijk om op zoek te gaan naar verdieping. Daarbij geldt dat aandacht voor de binnenkant in de vorm van bijvoorbeeld gezond eten en ademhaling net zo belangrijk is als voor een stralend voorkomen. In ons concept komt dat allemaal aan bod. Door een specifieke band op te bouwen met mijn cliënten blijf ik betrokken. Die persoonlijke benadering spreekt mijn cliënten enorm aan.”

Injectables & chirurgie

“Ik ben een perfectionist in mijn vak.” Klik hier en lees meer over Thanya en haar praktijk in de laatste versie van LEVEN! magazine pagina 122 – 123.

Tha-In Clinics
Laan van Meerdervoort 677, Den Haag
T 070 200 20 70
www.tha-in.nl

Tekst: Bo Vrolijk
Fotografie: Louise Boonstoppel, Sylvester Jimenez (Portret en Pand)