Lindy Nikken Real Estate is gespecialiseerd in aankoop en huur/verhuur van particulier vastgoed aan diplomaten en expats. Een team van 4 gedreven vrouwen bestiert het kantoor aan het Malieveld, waarbij een pro-actieve instelling, doortastendheid en een eindeloos breed netwerk een grote rol spelen.

Vanuit Spaces (het voormalige Esso-gebouw aan het Malie­veld) is Lindy Nikken met haar team inzetbaar voor vele Internationale bedrijven, diplomaten en huiseige­naren. Lindy: “Met mijn hele team (Malou Hasse­fras, Meike Buma en Milou Prins) zijn we betrokken bij elke aanvraag, koop of huur. Wij hebben de afgelopen jaren betrouwbare en langdurige relaties opgebouwd met onze cliëntele, welke bestaat uit expats, diplomaten en huiseigenaren. Wij hebben een mooi werkgebied, van Den Haag en omgeving tot Leiden en om­geving. Met een netwerk van vaste partners kunnen wij in de voorbereiding tot bijvoorbeeld een aankoop razendsnel en vooral veilig schakelen. Deze partijen hebben dezelfde werk-attitude; ze zijn betrouwbaar, betrokken, uitermate professioneel en leveren hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier kunnen wij aan onze cliënten een totaal-service leveren die het gehele proces ‘flawless’ maakt. Dat is in de huidige overspannen markt essentieel, of het nu gaat om aankoop of huur/verhuur”.

Vertrouwen en daadkracht
“Het allermooiste aan mijn specialistische vak is dat je diplo­maten, expats en huiseigenaren aan de hand kunt nemen en volledig kunt begeleiden. Ik heb bewondering en respect voor het vertrouwen dat cliënten in mij en mijn team hebben. Het is tenslotte niet niks als je vanuit het buitenland je nieuwe woning door ons laat aankopen of aanhuren. Onze cliënten komen bij ons, omdat ze weten dat wij kwaliteit leveren en succesvolle, veilige transacties voor ze doen. Wij vinden ALTIJD een woning voor hen. Rain or shine, we blijven altijd positief en gaan net zo lang door totdat wij iets voor ze gevonden hebben. Het is onze eer te na om daar niet in te slagen. Ook huiseigenaren weten dat als ze bij ons hun huis verhuren of laten beheren, dat ze altijd een betrouwbare huurder krijgen en dat (eventueel) hun huis goed door ons wordt beheerd”.

Lindy Nikken: “Ik begon met aankoop en aanhuur voor expats in een ‘niche’ markt. Ik had daarvoor in de reguliere makelaardij gewerkt, dus ook met verkoop van woningen, en de ervaring leerde toen dat er bij expats en diplomaten een enorme behoefte was om iemand exclusief aan hun ‘kant’ te hebben en meer (totaal)service te krijgen dan dat ze van een reguliere makelaar gewend waren. Mijn bedrijf bestaat deze maand precies 15 jaar en ik heb in al die jaren nooit een seconde spijt gehad. Ik heb een prachtig netwerk opgebouwd, heb uitstekende relaties met collega-makelaars en doe nog steeds met veel passie mijn werk. De tijden zijn wel veranderd, de markt is ‘uitdagender’ geworden maar ik ben gezegend met een fantastisch team, allemaal vakkundige powervrouwen met daadkracht. Dat heb je in de huidige markt wel nodig om dezelfde service en kwaliteit te (blijven) leveren”.

Lindy Nikken Real Estate
Zuid Hollandlaan 7, Den Haag
T 071 562 24 08
www.lindynikkenrealestate.com

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 30 t/m 31 van LEVEN! Magazine #48

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn