AGAAT Exclusief op maat! is het nieuwe label van AGAAT Mooi op maat! dit bedrijf ontzorgt van ontwerp tot en met realisatie en nog veel meer. Met een vast team werken zij voor particulieren, bedrijven, grote en kleine zorginstellingen in heel Nederland.

Marieke Hinke is als oprichter, ruim zes jaar betrokken bij het bedrijf en met de komst van haar zaken­partner Edwin van Seters begin dit jaar is zij nu als commercieel directeur verantwoordelijk voor sales, marketing en communicatie, alsmede voor ontwerp en design. “Ik vind het geweldig dat ik hierdoor nu nog meer tijd heb gecreëerd om de focus te leggen waar mijn hart ligt. Mensen kunnen bij ons de sleutel van hun huis, appartement, villa of kantoor inleveren en wij creëren samen met de klant het interieur naar wens. Het gehele proces hebben ze één aanspreekpunt, of het nu gaat over een vloer leggen, wandbekleding, het interieur, het schilderwerk, de verhuizing, de tuin of de schoonmaak van een pand. Samen met ons vaste team maken wij het verschil tussen wonen en thuiskomen. Wij zorgen bij elke aanvraag voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.”

Ons team ontzorgt en is multi-inzetbaar, ook voor het hogere segment
“Door de uitdagende periode van afgelopen jaar, hebben we gemerkt dat mensen hun leefomgeving nog meer waarderen en daarin ook willen investeren. Door de toenemende vraag ook vanuit het hogere segment hebben wij een label ontwikkeld waar we nog een stap verder gaan in het hele proces. Met ons nieuwe bedrijf AGAAT Exclusief op maat! Het concept is in principe gelijk, behalve dat we kiezen voor nog exclusievere merken. De mogelijkheden zijn ongekend en dit geldt voor het hele palet. Enkele voorbeelden zijn
behang van Élitis, Arte en Cole & Son, de luxe stoffen van Chivasso, JAB, Gardisette en Kobé en de vloeren van COREtec. Deze revolutionaire vloeren zijn ultra krasbestendig, 100% watervast en hebben de look & feel van een echte houten vloer. Een mooi voorbeeld van projecten die wij op dit moment doen, zijn de stijlvolle appartementen van Staetes (www.staetes.nl). Wij zijn hier voor de afstoffering preferred partner geworden. Waarbij wij met ons uitge­breide producten- en dienstenpakket de kopers van deze appartementen zoveel mogelijk ontzorgen.”

Naast verbouwingen en renovaties is AGAAT Exclusief op maat! en AGAAT Mooi op maat! ook inzetbaar voor verf- en schilderwerk, behangwerk, raambekleding en montage, vloeren leggen, handyman service en zelfs verhuizen van de inboedel en het schoonmaken van het pand is aan hun toevertrouwd. Er zijn allerlei extra faciliteiten en nog meer service die ze op aanvraag kunnen aanbieden. Dit houdt in dat er bij deze organisatie hele flexibele en breed inzetbare krachten werken. Edwin “Onze beide bedrijven zijn van alle markten thuis en daarom hebben wij ook de AGAAT Mooi op maat! Academy opgericht, waar we ons eigen personeel kunnen opleiden. Ons hele team is hierdoor multi-inzetbaar en kan bij elke opdracht meedenken, de wensen in kaart brengen en de opdrachtgever zichtbaar ontzorgen.”

AGAAT Exclusief op maat! & AGAAT Mooi op maat!
Oude Middenweg 231u, Den Haag
T 070 205 44 44
www.agaatmooiopmaat.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 22 t/m 23 van LEVEN! Magazine #48

Tekst: Bo Vrolijk