Er is een grote vraag naar bedrijfsunits. Jobo de Bouwers, als ontwikkelende bouwer actief in de regio Groot-Leiden, houdt zich al geruime tijd bezig met onder andere de ontwikkeling en realisatie van duurzame bedrijfsunits. Na de zomer start de verkoop van 32 hoogwaardige bedrijfsunits aan de Treubstraat in Rijswijk.

“Van origine zijn wij een allround bouwbedrijf. Als middel­grote bouwer zijn we actief in zowel de woningbouw als in het bedrijfsmatig vastgoed en realiseren wij diverse projecten van een dakopbouw tot complete nieuwbouw”, vertelt Jeroen de Bree, projectontwikkelaar van Jobo de Bouwers. “Jobo de Bouwers is een hecht familiebedrijf dat al sinds 1975 bestaat. Gaandeweg zijn we ons ook gaan bezighouden met vastgoedontwikkeling. Het project aan de Treubstraat in de Rijswijkse Plaspoelpolder is daar een mooi voorbeeld van.”

Joenit.nl
“Jobo de Bouwers is een vertrouwde naam in de regio Groot-Leiden. We staan voor kwaliteit en prijzen ons in deze krappe arbeidsmarkt gelukkig met een hecht team van zo’n vijftig medewerkers waarmee we flinke projecten aan kunnen pakken. We houden ons al langer bezig met de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits en door de groeiende interesse vanuit de markt is de ontwikkeling en realisatie van nog meer bedrijfsunits in een stroomversnelling geraakt. Onder de naam Joenit.nl biedt Jobo de Bouwers op verschillende locaties kwalitatief hoogstaande bedrijfsunits aan voor parti­culier of zakelijk gebruik. Inmiddels beschikken we over waardevolle ervaring met dergelijke projecten. We nodigen grondeigenaren die geïnteresseerd zijn in een ontwikkeling met bedrijfsunits dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden”, vervolgt Jeroen.

Treubstraat 17 is een toplocatie
“Het project van 32 bedrijfsunits dat wij gaan realiseren aan de Treubstraat 17 in Rijswijk, beschikt over unieke kwaliteiten. Niet alleen wordt het project hoogwaardig en duurzaam uitgevoerd met een opvallende signatuur, ook de locatie is bijzonder: centraal gelegen in de Randstad en perfect ontsloten door de nabijheid van de snelwegen A4, A13 en A12. Dit deel van de Plaspoelpolder heeft al een ‘kwaliteits­injectie’ ondergaan: er is al veel representatieve nieuwbouw te vinden en er zijn of worden diverse panden in de omgeving gerenoveerd. Daarnaast besteedt de gemeente en het industrieschap Plaspoelpolder extra aandacht aan groen en het voorkomen van ondermijning”, aldus De Bree. Hij besluit: “Het project omvat 32 bedrijfsunits vanaf 120 m² BVO. Er zijn 2 types: 24 units zijn 2-laags en de andere 8 units zijn 2,5 laags, waardoor ze extra gebruiksmogelijkheden bieden. De units, die naar verwachting eind 2023 opgeleverd worden, zijn uitermate geschikt voor ondernemers die bedrijfs­ruimte zoeken (t/m bedrijfscategorie 3.2) en voor particulieren die opslagruimte zoeken voor de opslag van hun boot of old­timer. En net als alle ‘Joenits’ van Jobo de Bouwers zijn ze óók een aantrekkelijke investering.”


Interesse in een bedrijfsunit?
Ben je particulier, ondernemer of belegger en geïnteresseerd in (één van) de 32 bedrijfsunits die gebouwd zullen worden op de hoek van de Treubstraat en de Diephorstlaan in de Rijswijkse Plaspoelpolder? Voor meer informatie over dit project kun je terecht bij de verkopend makelaars:

Basis bedrijfshuisvesting Leiden
T 071 523 32 77
leiden@basis.nl

ROBSWART Bedrijfshuisvesting
T 079 351 31 11
info@rob-swart.nl


 

Jobo de Bouwers
Admiraalsweg 4, Leiden
T 071 522 72 25
www.jobodebouwers.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 116 t/m 117 van LEVEN! Magazine #51

Tekst: Martine van Rijn