Brugrecht advocaten beleeft dit jaar haar eerste lustrum. Advocaten Annemarie Wiesmeier van der Brugge en Marijke van Etten hebben samen meer dan twintig jaar ervaring met de juridische kant van het vastgoed. Zij hebben al veel cliënten, zowel zakelijk als particulier, met succes bijgestaan.

Natuurlijk wordt het vijfjarige bestaan van het kantoor, dat gespecialiseerd is in het adviseren, bemiddelen en procederen bij vastgoed gerelateerde geschillen, op passende wijze gevierd. “We weten nog niet wanneer,” vertelt Annemarie, “maar het wordt uiteraard een feestje.” Ze gaan vol zelfvertrouwen de volgende vijf jaar in en zijn zelfs op zoek naar een grotere kantoorruimte en een extra advocaat, ter versterking van het team. Het gouden duo, zoals ze zichzelf gekscherend noemen, voelt zich als een vis in het water in de dynamische, no-nonsens vastgoedwereld.

Slim advies

Hun expertise op het gebied van huurrecht komt uitstekend van pas bij de huidige trend om spaargeld te laten renderen door panden te verhuren. Marijke: “Wij adviseren onder andere bij het kopen van panden die na een flinke opknapbeurt verkocht of verhuurd worden, maar ook bij tijdelijke verhuur van panden. Dit is minder eenvoudig dan men vaak denkt. Wij overzien de implicaties van verhuur en zorgen voor sluitende contracten, zodat de huurder niet eeuwig kan blijven
huren en de plannen van de eigenaar/verhuurder frustreert. Ook staan we cliënten terzijde bij geschillen met aannemers. Wij weten hoe je het nóg slimmer aan kunt pakken en voorkomen daarmee dat beoogde winstmarges teniet worden gedaan.”

Garantie en vertrouwen

De advocaten zijn er trots op dat ze hun cliënten relatief snel en praktisch kunnen helpen. Annemarie: “In dit vakgebied heb je te maken met heel concrete geschillen. We vinden het heerlijk om erin te duiken en met één solide advies het juridische probleem af te dichten, voor nu én in de toekomst, of om ten strijde te trekken als het nodig is. Wij kennen het spel door en door en garanderen up-to-date kennis mede doordat onze lidmaatschappen van de verschillende specia­lisatie verenigingen dit vereisen. Bovendien doen we niets anders! We krijgen vaak te horen dat onze deskundigheid, betrokkenheid en strijdvaardigheid mensen geruststelt. Op ons kun je vertrouwen.”

Meer informatie over Brugrecht advocaten kijk dan op www.brugrecht.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 121 van LEVEN! Magazine #40