Ze heeft klanten van alle leeftijden, sommigen komen zelfs van heinde en verre en er zijn erbij die zo trouw zijn aan kledingwinkel CHOICES in Voorburg dat ze er hun hele garderobe vandaan hebben aangeschaft. Dit jaar viert de winkel haar succesvolle, tienjarig jubileum.

Ze houdt van mooie dingen en wil graag mensen blij maken. Met die insteek begon Sandra Jansen tien jaar geleden haar damesmodewinkel CHOICES in Voorburg. Het lukt haar om zelfs diegenen die een hekel hebben aan kleding passen toch helemaal happy én met een goede aankoop de deur uit te laten gaan. Hoe dat komt? “Mijn kracht is dat ik met mijn collectie alle vrouwen kan bedienen, van jong tot oud. Of je nu een goede spijkerbroek zoekt of een jurkje voor naar een bruiloft: slagen doe je hier altijd. Ook zorg ik voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en voor merken die je niet gauw ergens anders tegenkomt. Zoals broekenmerk Raffaello Rossi, dat gespecialiseerd is in elk figuur.

Daarnaast hebben we ook het mooie merk Studio Anneloes, waar veel vrouwen op af komen. Met onze collectie zorgen we ervoor dat CHOICES DAMESMODE je er niet hetzelfde uitziet als de grote massa. In onze winkel vind je leuke, onderscheidende én draagbare kleding waarmee je ook gewoon op de fiets kunt stappen.

Mooi en blij
Sandra wijst erop dat je niet veel hoeft te kopen, als je maar goede aankopen doet. “Als je wilt weten wat je staat, waar je mooier van wordt en je je blijer in voelt, kom dan naar ons.” Samen met verkoopsters Linda en Yvonne neemt ze voor iedereen de tijd. “Ik luister goed naar wat een klant al heeft, wat ze erbij zoekt en vertel hoe ze het beste kan combineren.

Het is verleidelijk om altijd voor veilig te kiezen, voor vertrouwde tinten als beige of zwart, maar het is leuk om eens wat anders te proberen en daarnaast toch jezelf te blijven. Daar helpen wij bij. ‘Nergens krijgen we zo uitgebreid advies als hier’, hoor ik dan. Of: ‘ik heb nu zoveel ideeën meegekregen!’ We zeggen het ook gerust als iets niet staat om miskopen te vermijden. Als ik een klant hoor zeggen dat de winkel zo’n gave collectie heeft, dan is dat voor mij het grootste compliment dat ik kan krijgen.”

 CHOICES Damesmode
Franse Kerkstraat 11, Voorburg
T 070 326 01 04
Instagram: @choicesvoorburg
Facebook: choicesdamesmode

✍🏻 Laura van der Meer

📸  Hiske van der Gronden