De persoonlijke aandacht, de innovatieve behandelingen met de nieuwste apparatuur is grensverleggend en dat maakt Schoonheidsinstituut Annevanaken een begrip in Den Haag en omgeving.

Er zo lang mogelijk goed uit blijven zien op een natuurlijke manier is het uitgangspunt van dit schoonheidsinstituut. Met een bevlogen team zet Annemiek van Aken zich in om aangename en resultaatgerichte huidverbetering te bieden. Annemiek van Aken: “Mijn allerliefste moeder Anne van Aken, oprichtster van ons Schoonheidsinstituut is ons helaas afgelopen zomer vrij plotseling ontvallen. Van haar heb ik de liefde voor ons vak mogen ontvangen. Zo dankbaar voor alles wat ik van haar heb geleerd. Ik kwam al op mijn achttiende in de zaak van mijn moeder Anne en ik ben inmiddels al 40 jaar huidspecialist. Ik heb het instituut in 1990 van haar overgenomen en ik ben ook in haar voetsporen getreden als examinator voor het vak schoonheidsspecialiste op internationaal niveau. Mijn moeder en ik hebben als examinatoren samen over de wereld gereisd en mooie momenten mogen beleven. Mede hierdoor waren we samen altijd op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en dat zal ik ook altijd blijven. We hebben elkaar geïnspireerd vooral op innovatief niveau als het gaat om huidverbetering. Het instituut Annevanaken staat dan ook al decennia bekend in Den Haag en omgeving om de vooruitstrevende en vooral resultaatgerichte behandelingen.”

Vooruitstrevende visie
Anne was voor velen een bijzondere vrouw en mede door haar vooruitstrevende visie en haar inzet een icoon in de beautywereld. Annemiek: “Hoewel we haar enorm missen zal mijn moeder Anne van Aken altijd in onze herinnering en in mijn bedrijf voortleven. Deze gedachte vind ik zo mooi en ik ben gedreven om samen met mijn team dit fantastische instituut en alle innovatieve plannen, als eerbetoon te blijven voortzetten. Samen met huidspecialist Marieke Vollebregt en huidtherapeut Janneke van de Poele kunnen we naast huidverbetering ook behandelingen aanbieden die vergoed worden. Ook de intensieve samenwerking met dermatoloog Jaqueline Vink verbonden aan het Bronovo en Westeinde Ziekenhuis zorgt voor veel kennis en kunde die ze we met elkaar kunnen delen. Het delen van kennis en de liefde voor het vak dat heb ik echt van mijn moeder meegekregen.”

Schoonheidsinstituut Annevanaken
Van Egmondstraat 3, Den Haag
T 070 355 35 76
www.annevanaken.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 69 van LEVEN! Magazine #48

Tekst: Bo Vrolijk