Natuurlijk kunnen we ons wat betreft woontrends laten inspireren met behulp van woonbladen of ideeën op Instagram. Maar het scheelt zoveel tijd en zoveel miskopen door advies te vragen aan een professional. Woonwinkel Stoop Furniture helpt klanten al 15 jaar lang hiermee op weg.

Het is vaak een van de lastigste dingen: het interieur van je huis kloppend maken, eenheid creëren of het echt persoonlijk maken. Diana Stoop, eigenaresse van woonwinkel Stoop Furniture aan het Noordeinde, is de sparringpartner voor vele klanten op het gebied van interieuradvies en styling. “Interieuradvies is zo persoonlijk, daarom pak ik het altijd heel grondig aan. Ik kom bij de mensen thuis, maak notities van alles wat me opvalt en ik kijk waar ze van houden. Vervolgens ontstaan bij mij allemaal ideeën die ik verwerk in een fysiek moodboard. Mijn collega’s en ik denken niet in producten maar in het geheel. Dat wil niet zeggen dat mensen al hun oude meubels of accessoires weg moeten doen. Vaak kom ik mooie schatten tegen bij mijn klanten en kan ik ze helpen om deze weer tot recht te laten komen in hun woning. Het is juist mooi om je eigen, dierbare woonitems te behouden en ze te combineren met nieuw, zodat je huis je levensverhaal vertelt met dat wat jij verzameld hebt.”

Lef & liefde
De doelgroep bij Stoop Furniture is breed. “Het maakt bij ons niet uit hoe jong of oud je bent en waar je vandaan komt. We zitten op een a-locatie, maar we helpen mensen met elk budget. Het is een misvatting om te denken dat we alleen maar heel dure woonitems verkopen.” Waar Diana Stoop geen uitzondering in maakt, is dat ze altijd staat voor kwaliteit. “We werken doorgaans met Nederlandse leveranciers zoals Keijser & Co voor eigentijdse maatwerkmeubelen; verlichting van het merk Duran en behang van het Belgische merk Arte Walls. Het is misschien een cliché, maar ik kan alleen de dingen verkopen die ik zelf mooi vind en waar ik een goed gevoel van krijg. En of het nu gaat om het uit­­-kiezen van een vloer, het bestellen van een keukenblad of de finishing touch van je huis door het af te stylen: door Stoop Furniture kun je je laten verrassen en heel veel tijd besparen. Wij zijn de professionals die de weg naar de leveranciers kennen en met je meedenken voor een uniek, modern interieur dat lef & liefde uitstraalt.”

Stoop Furniture
Openingstijden:dinsdag t/m zondag
Noordeinde 126, Den Haag
T 070 406 15 25
www.stoopfurniture.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 103 van LEVEN! Magazine #52

Tekst: Laura van der Meer