De nieuwe zomereditie van LEVEN! Magazine werd gevierd bij Azorra Beachclub. De voormalige Whoosah is onlangs getransformeerd naar een kleurrijke oase waar gasten van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunnen genieten van het strandleven. Eigenaar Alex Keizer is trots op deze nieuwe ‘look and feel’ van Azorra Beachclub.

Alex Keizer heeft in 2018 zijn jongensdroom werkelijkheid zien worden als eigenaar van dit strandpaviljoen. Deze unieke plek, op het Zwarte Pad, met de duinen in de rug is legendarisch om te genieten van het strand, de feesten en de par­tijen. De afgelopen wintermaanden bleek dat de schade aan het paviljoen aanzienlijk was geworden. Hierdoor besloten ze om al hun plannen en ideeën van de laatste jaren door te voeren en te transformeren naar een nieuw concept. Natuurlijk wilden ze samen met alle vaste gasten in stijl afsluiten. Alex: “We hebben bij het opbouwen van de beachclub in april een ‘closing party’ georganiseerd. Het einde van een fantastische periode en de start van een mooi nieuw begin. Duurzaamheid heeft de focus en we zijn trots op het al meer dan 30 jaar oude paviljoen. De meeste bouwmaterialen hebben we kunnen hergebruiken en door een heel andere opstelling ligt Azorra Beachclub nu nog meer op de zon.”

Kleurrijk Strandleven

De waanzinnige kleuren die ontstaan aan de kust van zons­ opgang tot zonsondergang vormen het kleurenpalet van Azorra Beachclub. Alex: “De nieuwe naam is vrij vertaald ‘blauw als de lucht’ en dat is precies het schouwspel dat elke dag aan het strand zo mooi maakt. In deze kleurrijke en relaxte omgeving met loungemuziek op de achtergrond voelt het voor veel gas­ ten als thuiskomen.” Zowel op het zonovergoten terras, rondom de bruisende buitenbar en bij de luxe bedjes op het strand is het volop genieten. Binnen is het erg aangenaam en word je verrast door een warm retro­gevoel met alle kleuren die beho­ ren bij de zonsondergang. Je kunt samen kiezen voor een in­tiem plekje, een eigen tafel of je juist bij de ‘Foodbar’ omringen met alle gezelligheid die deze strandtent te bieden heeft. Het is ook mogelijkheid om drie ruimtes individueel van elkaar of geschakeld te huren voor grotere groepen en evenementen. “Ons team is gedreven waarbij een speciale plek is weggelegd voor onze barcrew die echt weer gastheer gaat spelen van­ achter de (buiten)bar. De crew wordt in de zomer aangevuld met bartenders van vroeger. Iedereen is bezig om jou en je gasten een onvergetelijke strand­ dag te bezorgen. Bij Azorra Beachclub blijft muziek belangrijk van 70’s tot nu. We gaan mee met het weer, de dag & de avond.”

Pure smaakbeleving

Op het Zwarte Pad in Scheveningen is er een gi­gantisch aanbod van restaurants. “De keuken van Azorra Beachclub is Frans georiënteerd en de hele dag door kun je kleine en grotere gerechten be­ stellen op het strand, op het terras of binnen. Of je nu een royaal belegde baguette neemt of je gaat voor de pure smaakbeleving van zeebaars, het is allemaal mogelijk.” Er zijn mooie wijnen te ver­ krijgen per glas of fles, heerlijke cocktails en mock­ tails, andere alcoholische en non­alcoholische dranken en natuurlijk zijn er bubbels in huis om het leven te vieren. Tot op het strand!

www.azorra.nl

Azorra Beachclub
Strandweg 66, Scheveningen
T 070 416 17 60

www.azorra.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 40 t/m 41 van LEVEN! Magazine #54

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Anne de Rijk