Vol passie en liefde voor mode, presenteren de vriendinnen Lara en Karima een smaakvolle mix van exclusieve labels bij Garbo Mode op de befaamde ‘Fred’ in Den Haag.

Alweer drie jaar geleden hebben de modevriendinnen Lara en Karima. Garbo Mode op de Frederik Hendrik­laan in Den Haag overgenomen. Zowel moeders als dochters kunnen hier heerlijk shoppen in dit heerlijke modewalhalla met bijzondere merken als Munthe, Rabens Saloner, Bellerose, Essentiel Antwerp, Lois Jeans, Love Stories en nog veel meer moois. De mode­winkel die al decennia bekend staat om de mooie merken, is altijd weer aan het vernieuwen, waardoor er een dynamiek ontstaat en je als klant altijd weer ogen te kort komt. Gelukkig kunnen Lara en Karima hun vaste en nieuwe klanten goed van styling-advies voorzien. Lara: “In een heel korte tijd zijn wij met Garbo Mode een ‘one stop shop’ voor alle favoriete mode-items geworden. Op modegebied kun je alles kopen in deze winkel, van een lingeriesetje tot een wollen wintermantel, en van een vrouwelijke jeans tot een stijlvol zakelijk pak. We hebben dit seizoen ook sneakers en stijlvolle laarzen in de winkel en diverse sieradenmerken, van een cleane strakke look tot uitbundig met echte edelstenen. Dus voor iedere vrouw en elke gelegenheid.”

Fashion events en webshop
Nieuw bij Garbo Mode dit winterseizoen is vooral het veelzijdige aanbod van mooie kleurrijke winteritems zoals winterjassen, truien en laarzen. De prachtige materialen zoals merino wol en cashmere geven dat rijke gevoel. “Elk merk heeft een geheel eigen stijl en wij zorgen dat onze klanten deze merken kunnen mixen in een stijl die bij hun past. Voor ons is het belangrijk dat een klant gaat stralen en zich goed voelt in een nieuwe outfit. Het is bijzonder hoe onze vaste klanten ons de afgelopen tijd hebben gesteund. Voor ons zijn zij onze inspiratiebron. Door de komst van de webshop hebben we nu zelfs klanten uit heel Nederland en België. De diverse en smaakvolle collectie maakt Garbo Mode bijzonder. Om onze klanten te bedanken voor de support, willen wij meer events organiseren om op een leuke manier onze mode onder de aandacht te brengen.” Voor het allerlaatste modenieuws hierover houd je natuurlijk hun social media in de gaten.

Garbo Mode
Frederik Hendriklaan 59b, Den Haag
T 070 350 37 38
www.garbomode.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 63 van LEVEN! Magazine #48

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Maud Verhoef