Femkeido werd in 2010 opgericht door Femke Dekker. Haar voorliefde voor kleur, vorm en inrichting groeide na haar studie binnenhuisarchitectuur pijlsnel uit tot Femkeido. Inmiddels bestaat het bedrijf uit twee fysieke winkels en een ontwerpstudio met een team van bijna twintig enthousiaste creatievelingen.

Femkeido is een opvallende naam en betekent Fem(ke) Interieur, Design en Ontwerp. Dit is precies dat ze het liefste met haar hele team doet. Om op zoek te gaan naar een passend winkelpand koos ze al snel voor Oud Voorburg. De locatie in het Huygenskwartier is goed bereikbaar vanuit heel Nederland en je kunt hier uitstekend parkeren. “In onze winkels in Voorburg en Hillegersberg (Rotterdam) vind je allerlei moois voor in je interieur. Online kun je ook inspiratie op doen of meteen lekker shoppen voor meubels, kussens, vloerkleden, verlichting en woonaccessoires. Bij Femkeido vind je een aantal kleurrijke designmerken zoals Hay, Muuto, Secto Design, Normann Copenhagen en Vitra. Daarnaast hebben ze uniek design­behang van topmerken zoals Cole & Son, Moooi en Harlequin. Echter Femkeido is niet alleen een winkel maar een heel interieurconcept met een heel eigen visie en een eigen team creatieve professionals.

Ontwerpstudio en maatwerk

“In mijn ontwerpstudio aan de overkant van onze winkel creëren we de mooiste interieurs. Femkeido Interior Design wordt ingezet voor de inrichting van woonhuizen, bedrijven, praktijken, restaurants en hotels. De enthousiaste creatievelingen van Femkeido zetten zich in om de perfecte balans te vinden in specifieke interieur­wensen. Wij luisteren, tekenen en ontwerpen. Wat ons bijzonder maakt is onze creativiteit, betrokkenheid en veelzijdigheid. Het Femkeido team begeleidt en ondersteunt tot het laatste kussentje op de bank ligt. Sinds kort hebben wij na een intensieve samenwerking met het maatwerk bedrijf op de Westvlietweg besloten om samen te gaan. Hierdoor kunnen we nu vanuit Femkeido ook aanvragen voor badkamers, keukens of kasten tot in het kleinste detail uitvoeren.” Femke heeft nog heel grote plannen maar het allerbelangrijkste vindt ze om klanten te blijven verrassen en dat maakt het gehele concept van Femkeido erg uniek.

Lees meer over Femkeido Interior Design op www.femkeido.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 123 van LEVEN! Magazine #43