Steltman is met twee exclusieve winkels aan de Plaats in Den Haag één van de beroemdste juweliers van Nederland. Bij Steltman vind je schitterende juwelen, horlogemerken en topstukken ontworpen en vervaardigd in het eigen atelier. In de stijlvolle winkel met de prachtige rode luifels is er gebruik gemaakt van veel glas en royale kroonluchters. De combinatie van modern design en weelderige details geeft dat rijke gevoel als je hier binnenstapt.

De hartelijke ontvangst, de vriendelijkheid, is samen met de liefde, kennis en kunde over juwelen echt een beleving. Opvallend zijn de schitterende juwelencollecties die in de vitrines zijn geëtaleerd. Isabel Veeren is onder meer verantwoordelijk voor de PR en de evenementen en vol trots vertelt zij over de exclusieve collecties en de rijke historie van Steltman Juwelier. Isabel Veeren: “Wij zijn trots op de continuïteit van Steltman, de kwaliteit van onze eigen juwelenlijn en de mooie internationale merken waarmee wij werken. Enkele namen zijn het modieuze Pomellato uit Milaan, de kleurrijke collectie van Mattioli, de verfijnde ontwerpen uit Kopenhagen van Ole Lynggaard en Isabelle Fa uit Duitsland. Winkelmanager Paul Cieremans vindt het geweldig om exclusieve merken aan zich te blijven binden om de clientèle te blijven verrassen.”

“WIJ ZIJN TROTS OP DE IN ONS ATELIER VERVAARDIGDE JUWELEN”

Schitterende juwelenmerken en topstukken

Steltman Juwelier is beroemd geworden door de juwelen en horloges waar mensen al generaties lang voor terugkomen. Vandaag de dag worden er in het atelier boven de winkel nog steeds eigen juwelen gemaakt voor gevarieerde en zelfs koninklijke clientèle. Fred Brom heeft er als directeur-eigenaar voor gezorgd dat Steltman garant staat voor juwelen van uitzonderlijke kwaliteit en persoonlijke service. Isabel: “In 2017 vierden wij ons 100 jarig bestaan. Dit werd op gepaste wijze en heel succesvol gevierd in het Kunstmuseum Den Haag met een tentoonstelling en een boek ‘Steltman, Haagse Chic, 100 jaar sieraden & zilver’. Deze historische Steltman collectie is voor ons heel erg dierbaar en wij vinden het prachtig om een kijkje achter de schermen te laten zien. Het Steltman van toen, naast het Steltman van nu. Wij hebben tijdens de laatste verbouwing van ons pand dan ook besloten om ruimte te creëren voor een klein museum waar cliënten op uitnodiging de historische eigen collectie kunnen bewonderen.”

Winkelmanager Paul Cieremans

De liefde voor diamanten, juwelen en horloges
“Reinier Brom, edelsmid en designer blinkt achter de schermen uit, samen met andere goudsmeden. Hier in ons inpandige atelier worden de juwelen ontworpen en vervaardigd met diamanten en kleuredelstenen die vanuit de hele wereld komen. Daarnaast kunnen we juwelen restaureren, repareren en vermaken. Een paar deuren verder worden bij Steltman Watches onder leiding van Andrew Brom grote horlogemerken samen vertegenwoordigd in één winkel zoals Patek Philippe, Cartier, Chopard en Glashütte Original. In het eigen horlogemaker- atelier zorgen onze horlogemakers voor de perfecte service en zij zijn gecertificeerd om onderhoud uit te voeren aan de meeste horlogemodellen.” Bij de twee exclusieve winkels van Steltman wordt de liefde voor juwelen en horloges met veel enthousiasme en enorme gastvrijheid overgebracht.

Steltman Juwelier                        Steltman Watches

Plaats 26, Den Haag                       Plaats 16, Den Haag

T 070 346 96 01                            T 070 365 94 33

Meer weten? Kijk op www.steltman.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 18 t/m 19 van LEVEN! Magazine #45