Patricia Cheung van PLAN2000 heeft de manier gevonden om alle positieve dingen van het leven om te zetten in een niet aflatende stroom van energie en ideeën. Niet dromen van, maar met daden uitvoeren, is haar levensmotto en een concept was geboren. Het ontwerp is slechts het begin van een proces waarbij vele mensen en disciplines bij elkaar gebracht moeten worden. Het zijn niet alleen de materiaalkeuzes of het opstellen van het kleurenschema, het maken van een indeling of het bedenken van bouwkundige aanpassingen, maar bovenal het idee van het maken wat andere misschien niet durven, maar waar ze wel heel graag in willen wonen. Patricia bouwt dromen.

Als zij eenmaal enthousiast wordt over een ontwerp, dan vindt zij dat net zo leuk als het overbrengen van dat enthousiasme op de aannemers. Zij delen de passie voor huizen en nieuwe dingen maken. Niet zelden komen de aannemers zelf met ideeën en oplossingen voor de soms onmogelijke dingen die ik in een huis wil bouwen. Die synergie tussen alle betrokken partijen is onontbeerlijk om tot het juiste eindresultaat te komen.

“PASSIE VOOR HUIZEN EN NIEUWE DINGEN MAKEN”

Oneindige energie

Maar buiten ideeën en de juiste panden vinden is het ook vooral constant op zoek zijn naar nieuwe materialen, nieuwe oplossingen en nieuwe visies op de mogelijkheden die een pand, een ruimte biedt. Een plafond van ruim 7 meter hoog, bomen in de woonkamer, een open haard in de patio, een trappenhuis waarin je 12 meter omhoogkijkt, een inpandige garage met glazen wanden, het zijn slecht een paar dingen die Plan2000 al gedaan hebben en slechts een fractie van de dingen welke zij in de toekomst nog willen doen. Patricia houdt van haar werk, zij is er dan ook 24/7 mee bezig en haar energie wordt alleen maar meer!

In de Haagse Archipel is een heerlijk familiehuis tot stand gekomen. De ruime woonkeuken van Kitchenstudio vormt een modern contrast met de originele plafonds uit 1895, achter de schuifseparatie ziet u nog een glimp van de op maat gemaakte kasten in de dieprode kleur geschilderd. Durf te combineren!

“RIJKDOM ZIT NIET IN JE PORTEMONNAIE, RIJKDOM ZIT IN JE HART”

 

Lange bucketlist

Ruim 3 jaar is Plan2000 bezig, en buiten de projecten die zij van aankoop tot verkoop volledig in eigen beheer doen, hebben Patricia & team ook het voorrecht gehad om het appartement van een Nederlands topmodel in New York te mogen inrichten. Zodra reizen weer mogelijk is beginnen zij aan een groot project in opdracht van een van de voetballers van Manchester City. Daarnaast ligt er een verzoek vanuit New York om in Marrakesh een Riad te verbouwen. Het zijn supergave projecten en Patricia voelt zich bevoorrecht dat zij dit mag doen, maar haar hart ligt in Den Haag, haar toekomstdroom in Marokko en haar bucketlist is lang! Een Boutique Hotel ontwerpen en bouwen, een oude school of fabriekspand omzetten naar wonen en ga zo maar door. Maar of een pand nu 50 m2 is of 1.500 m2 is, de uitdaging blijft hetzelfde, hoe haal je hier het maximale uit qua ruimte en gevoel.

Een belangrijk aspect voor 2K is de toekomst. De contacten met twee jonge mensen, HBO geschoold, maar bovenal gedreven en gepassioneerd in design en bouwkunde, zijn al gelegd.

Plan2000

T 06 21 47 90 09

Meer weten? Kijk op www.plan2000.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 36 t/m 39 van LEVEN! Magazine #45