Een fantastisch zwembad, een zee van ruimte, de modernste apparatuur, continu schone lucht door de state of de art luchtbehandelingsinstallatie: bij Caesar Fitness + Spa Resort werk je aan je gezondheid in een luxe en veilige omgeving. “Hier inspannen en ontspannen moet je zien als een cadeautje aan jezelf”, vindt directrice Annemarie ten Kate.

Via de brug, gebouwd in 1882, loop je naar het indrukwekkende pand aan de Mauritskade met een oppervlakte van maar liefst 5.000 m2. Eenmaal binnen sta je in een grote, prachtig ingerichte hal waar direct opvalt dat alles hier tot in de puntjes is verzorgd. Caesar Fitness + Spa Resort heeft veiligheid altijd hoog in het vaandel staan, dus als vanzelf- sprekend is er ook goed nagedacht over de maatregelen om corona hier geen kans te geven. “Naast maatregelen als desinfectie, een beperkt aantal bezoekers en voldoende afstand, speelt onze high tech luchtbehandeling een grote rol”, vertelt eigenaar Hans van Os. “En dan heb ik het over een systeem dat verse lucht van buiten naar binnen haalt en tegelijkertijd lucht van binnen naar buiten brengt. Direct bij de nieuwbouw hebben we hier ruim € 1,2 miljoen in geïnvesteerd. Toen verklaarden mensen ons soms voor gek, maar dat is nu wel anders!”

Transparantie

Bij Caesar voel je je comfortabel en welkom. Dat komt deels door het internationale medewerkers dat op een vriendelijke manier sporters van jong tot oud begeleid en overal zichtbaar aanwezig is.

INSPANNEN EN ONTSPANNEN MOET JE ZIEN ALS EEN CADEAUTJE AAN JEZELF

Daarnaast speelt ook de inrichting een rol. Hans: “Ik houd van transparantie en mooie zichtlijnen. Ik kies voor licht, ruimte, kleur en zoveel mogelijk ramen om naar buiten te kunnen kijken.” Het zwembad vormt het stralende middelpunt van het Resort. Ooit was hier het eerste overdekte zwembad van Nederland gevestigd, gebouwd in 1883. Toen restaureren niet mogelijk bleek, koos Hans ervoor om het Resort opnieuw te bouwen. Het dak is van glas, en de pilaren en ornamenten zijn originele details en dat biedt een extra beleving. Waar kun je nu in het hartje van de stad zwemmen met de zon op je bol of onder een mooie sterrenhemel?”

365 dagen per jaar

Als je lid bent, heb je toegang tot alle faciliteiten. Je kunt dus onbeperkt fitnessen, zwemmen en ontspannen in het wellnessgedeelte. Ook is het mogelijk om massages, beautybehandelingen en personal training te boeken. “Op dit moment mogen er honderd mensen tegelijk aanwezig zijn en om dit te reguleren gebruiken we nu een app waarin leden duidelijk kunnen zien of het druk is en waarmee je kunt reserveren voor groepslessen”, vertelt Annemarie. “Verder hebben we ruime openingstijden – op werkdagen van 7 tot 23 uur, in het weekend van 9 tot 22 uur – en we zijn 365 dagen per jaar open. Ook op feestdagen dus.”

ALS JE LID BENT, HEB JE TOEGANG TOT ALLE FACILITEITEN. JE KUNT DUS ONBEPERKT FITNESSEN, ZWEMMEN EN ONTSPANNEN IN HET WELLNESSGEDEELTE

Nieuw horecagedeelte

Annemarie merkt dat mensen op zoek zijn naar een rustige, luxe omgeving waar ze ontzorgd worden. “Bij Caesar Fitness + Spa Resort bieden we ze een hele andere beleving van sport. Ik ben ook trots op onze nieuwste toevoeging een KidsClub. Op die manier kunnen ouders rustig sporten, terwijl hun kind in goede handen is. De locatie bevindt zich nog voor de toegangspoort, zodat andere leden hier geen enkele hinder van ondervinden. Ons horecagedeelte is ook vernieuwd en het is heel gezellig geworden.” Zoek je een schone, veilige, luxe plek om te sporten en te ontspannen? Dan is Caesar Fitness + Spa Resort the place to be!

Caesar Fitness + Spa Resort

Mauritskade 10, Den Haag T 070 820 99 10 www.caesar-denhaag.nl

Meer weten? Kijk op www.caesar-denhaag.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 26 t/m 29 van LEVEN! Magazine #45