“Wij laten ons leiden door onze idealen, overtuigingen en kernwaarden. Deze drijfveren geven ons richting en verklaren het waarom van ons handelen. Zo kunnen wij gepassioneerd ons werk voor onze klanten doen”, vertelt notaris mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA van MAES notarissen.

MAES notarissen opereert onafhankelijk en transparant. “Wij vormen geen onderdeel van een interdisciplinair samenwerkingsverband met advocaten, belastingadviseurs of anderszins. Geen cross-selling of gedwongen winkelnering binnen de eigen gelederen, dus. Wij maken steeds onze eigen afwegingen. Zijn autonoom. Zelfstandig. Koesteren dat. Hebben geen targets of urennormen die wij moeten halen. Hebben een stevig, hoogwaardig en omvangrijk netwerk met duurzame, gewaardeerde, relaties. En zijn zeer succesvol”, aldus de toegewijde notaris.

Sociaal en betrokken
“Wij willen zorgzaam en dienstbaar zijn. Niet uit de hoogte of afstandelijk, maar laagdrempelig en toegankelijk. Iedereen moet zich bij ons op zijn gemak voelen. Natuurlijk zijn we soms ‘strak in het pak’, maar op andere dagen lopen we casual in jeans en op sneakers rond. En we willen net dat stapje extra zetten: door kennis te delen en door ons sociaal en maatschappelijk betrokken te tonen. Kennisdeling doen we met roadshows en via onze website, onze nieuwsbrief, de socials en met heel veel korte en informatieve filmpjes op ons eigen youtube-kanaal”, vervolgt Janssen. “Met sportsponsoring tonen wij ons sociaal en maatschappelijk betrokken, want sport verbindt en verbroedert en gaat over talent, doorzetten, winnen en verliezen. Zo zijn wij sponsor van onder meer eredivisionist Sparta en Hockeyclub Rotterdam, de grootste hockeyclub van Nederland waarvan zowel de heren als de dames op het hoogste niveau uitkomen. Ook ondersteunen we – en ook daar zijn wij heel trots op – Sailing Team NEXTGEN met hun deelname aan de Ocean Race. Geen andere notaris in heel Nederland die dat ook doet”, vervolgt Janssen enthousiast.

Ocean Race | Sailing Team NEXTGEN
Iedere drie jaar wordt ‘The Ocean Race’ gehouden. Deze zeilwedstrijd om de wereld wordt beschouwd als de zwaarste ter wereld voor teams. De race bestaat uit verschillende etappes en duurt 8 tot 9 maanden. Hij zal in 2023 weer worden gevaren en doet dan ook weer Scheveningen aan. Geert kijkt ernaar uit: “Daar gaan we met onze gasten een groot feest van maken. Alle betrokken partijen, waaronder MAES notarissen, hebben één overeenkomst: vanuit hun expertise dragen ze bij aan een betere wereld voor de volgende generaties. Het Sailing Team NEXTGEN kan rekenen op de steun van Carolijn Brouwer, de beste zeilster ter wereld, die de vorige Ocean Race geschiedenis schreef door als eerste vrouw de race te winnen. Voor haar – en voor MAES notarissen – is geen zee te hoog.


MAES notarissen is een onafhankelijk full service notaris­kantoor voor particulieren, ondernemingen en (semi)overheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Gespecialiseerd in personen- en familierecht, onder­nemingsrecht en vastgoed. Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Wij bieden rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Leveren maatwerk én hebben met Basis­notarissen Rijnmond een discount label voor voordelige confectie. Onberispelijk, toegewijd en integer.


 

MAES notarissen

Kantoor- en bezoekadres

Maesstaete
Oosthavenkade 39, Vlaardingen, T 010 445 37 77
www.maesnotarissen.nl

Business Centers

NoMA House
Gustav Mahlerlaan 1212, Amsterdam
WTC Rotterdam
Beursplein 37, Rotterdam
WTC Den Haag
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 123 van LEVEN! Magazine #51

Tekst: Martine van Rijn