Lara en Karima presenteren in hun boetiek op de Frederik Hendriklaan exclusieve labels als: Bellerose, Nomansland, Essentiel Antwerp, Antik Batik, Stella Nova, Munthe, Femmes du sud, Lois Jeans en nog veel meer… Deze boetiek is een echt one-stop modewalhalla, want je kunt er terecht voor kleding, accessoires, sieraden en schoenen.

Bij Garbo Mode draait het allemaal om de klant. Speciaal voor dit bijzondere jubileum hebben zij besloten hun klanten het hele jaar in het zonnetje te zetten en de kick-off start in deze editie in LEVEN! Magazine! “Onze klanten zijn heel divers: in hun leeftijd en looks, maar allemaal even bijzonder. Wij hopen te inspireren, maar worden ook dikwijls door hen geïnspireerd, zowel persoonlijk als op modegebied” aldus Lara en Karima. “De mooie merken die wij ver­kopen leveren zelf prachtig high fashion beeldmateriaal, maar helaas herkennen niet alle vrouwen zichzelf hierin. Daarom staan wij vaak zelf op de foto. Wij zijn qua uiterlijk 2 totaal verschillende types en beiden echt geen model, maar willen hiermee juist laten zien dat er in onze boetiek iets moois te vinden is voor iedere vrouw. Maar nu zijn onze lieve klanten aan de beurt… we beginnen met Tineke en Saskia”.


Tineke: “ik ben ongeveer 25 jaar klant bij Garbo Mode. Ik kom graag bij Lara en Karima winkelen op De Fred. Voor mij onderscheiden zij zich qua collectie, persoonlijke aandacht en hun enorme enthousiasme. Ze zijn erg betrokken en kijken echt naar de persoonlijkheid van de klant en hebben een enorme kijk op mode. Mijn favoriete merken bij Garbo Mode zijn Rabens Saloner, Munthe, Femmes du sud, Essentiel Antwerp en Nomansland. Mijn kledingstijl is vrouwelijk sportief en/of City Chic… opvallende kledingstukken zijn zeker aan mij besteed. Ik hoop dat Lara en Karima continueren waar zij mee bezig zijn en wellicht dit jaar wat leuke evenementen kunnen organiseren.”

Tineke draagt: Jasje Femmes du Sud, blouse en broek beide Munthe


Saskia: “ik ben sinds 4 jaar klant bij Garbo Mode. Ik kom er erg graag. Zodra ik binnenloop bij Lara en Karima weet ik met 100% zekerheid dat ik weer met een topstuk de winkel uitloop en super advies heb gekregen. Ze zullen altijd eerlijk hun mening geven en je niets opdringen en dat voelt fijn. Ik heb ook nog nooit een een miskoop gehad. Mijn favoriete merken bij Garbo Mode zijn Stella Nova, Munthe, Six Ames en Rabens Saloner. Ook hou ik van het sieradenmerk Annele, echte snoepjes die mijn outfit afmaken. Ik vind het best lastig mijn stijl te omschrijven, maar ik zou zeggen City Chic. Wat ik mooi vind om te zien bij Lara & Karima is hun zichtbare plezier en enthousiasme. Dat zorgt voor vele blije klanten.”

Saskia draagt: Jas Munthe, trui Essentiel Antwerp, broek Bellerose, laarsjes Femmes
du sud.

Garbo Mode
Frederik Hendriklaan 59b, Den Haag
T 070 350 37 38
www.garbomode.nl
Instagram: garbomode_official

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 74 t/m 75 van LEVEN! Magazine #51

Fotografie: Linda Hastrich