Het leven van de in België geboren en getogen Maddy Schoonjans staat al
haar hele leven in het teken van de liefde. De liefde voor haar kinderen, voor de medemens en het leven zelf. Als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker, heeft zij dan ook het leukste beroep van de wereld gevonden.

Met haar positieve levensinstelling heeft zij de kracht om familiedilemma’s te overstijgen en te vertalen naar een diepere laag van verbinding. Zij is integer, oprecht en staat openminded in het leven. Haar gestalte is klein, maar haar liefde is groots. Met een warm hart waar je niet omheen kan.

Gelijkwaardigheid
Balans in het leven is waar zij voor staat. Gelijkwaardigheid in partnerschap en de juiste balans tussen werken en privé. Dansen tussen vreugde en verdriet, met liefde elkaar de vrijheid geven om jezelf te vinden. Het evenwicht tussen twee mensen. Vol levensvreugde en passie omarmt zij het leven.

Verfijnde rituelen
Al haar hele leven heeft Maddy een brede interesse voor oude culturen. Dit maakt dat zij oog heeft voor verfijnde rituelen, welke zij in haar ambt als trouwambtenaar respecteert. Het maakt haar een niet standaard, zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker. Iemand die verder gaat dan anderen in het vak.

 Soms heeft een bruidspaar wensen die een gemeente niet kan bieden. Je ziet dat steeds meer stellen daarom kiezen voor ceremonieel trouwen. Je kunt je bruiloft dan helemaal naar eigen wensen inrichten. De ceremonie kan overal plaats­vinden. Wil je graag trouwen op het strand, op privéterrein, in de lucht of in het buitenland? Allemaal geen probleem voor Maddy. Met haar ruime ervaring regelt zij alles tot in de puntjes.

Maddy: “Veel stellen willen elkaar na 10, 20, 30, soms zelfs 60 jaar met een ceremonie opnieuwde liefde verklaren. Als ceremoniespreker kan ik tijdens dit feestje een mooie speech geven, huwelijksgeloften uitwisselen of het huwelijk voltrekken.”

Trouwen in het buitenland, is een sprookje. De voorbereidingen zijn echter een stuk complexer, niet alleen vanwege de afstand en de taal. Maddy reist graag mee voor de start van een fantastisch avontuur. 

Trouwen in balans
T 06 51 15 85 81
www.trouweninbalans.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 20 t/m 21 van LEVEN! Magazine #53

Fotografie: Kristel Van Herpt