In de prachtige bosrijke omgeving van Max Health Club vertelt Alyssa over het bewust kiezen voor een healthy lifestyle met het gevarieerde aanbod van lessen en personal (fitness) trainingen voor iedereen zowel binnen als buiten.

In de sfeervolle ontvangstruimte bij Max Health Club is het thuiskomen voor vele Hagenaars en mensen vanuit de omgeving. Iedereen is hier bezig zowel binnen als buiten met sport op hun eigen niveau. Er is een royaal aanbod van uitdagende lessen. Het prachtige binnenzwembad is ook uitstekend geschikt om met het lichaam bezig te zijn. Er worden op speciale tijden zelfs zwemlessen gegeven voor kinderen en ouderen. “Onze missie is om het maximale te halen uit onze leden, maar ook uit onszelf. Samen kunnen we de wereld gezonder maken”, vertelt Alyssa, yoga instructeur, personal trainer en medeverantwoordelijk voor de marketing.

De wereld gezonder maken
Max Health Club is vooruitstrevend op het gebied van innovatie en dit past bij de trend duurzaam en verantwoord ondernemen. “Wij zijn voorstander van het hergebruik van materialen en we proberen dat onder meer terug te laten zien in de inrichting. Daarnaast werken we graag met leveranciers bij wie duurzaamheid voorop staat en is onze eigen kledinglijn van het merk STERK, gemaakt van gerecycled polyester en organic cotton. We proberen ook het pand te verduurzamen, door onder andere de juiste isolatie en verlichting en in het wellnessgedeelte gaat bijvoorbeeld de sauna vanzelf uit als deze niet gebruikt wordt. Allemaal kleine details die anderen wellicht niet eens opvallen. We gaan zelfs nog een stapje verder en proberen de mindset over circulariteit ook aan anderen over te brengen. Ons gevarieerde aanbod als yoga en meditatielessen, maar ook een andere vorm van beweging, kan heel wat losmaken bij iemand. Dit gaat eigenlijk helemaal vanzelf als je bewust kiest voor een healthy lifestyle.”

Personal fitness, personal kick-boksen of personal yoga
Terwijl allerlei mensen genieten voor of na het sporten van de gezellige ambiance bij Max Health Club, zijn anderen alweer intensief aan het sporten, in een groepsles of onder begeleiding van een personal trainer. Er wordt vanuit een doelstelling, klacht of blessure, een training helemaal op maat samengesteld. De ene personal trainer is bijvoorbeeld meer gericht op het hele jaar door buiten trainen, terwijl andere trainers de focus meer leggen op personal fitness, personal kick-boksen of personal yoga.

Indoor Cycling & Special Rides
Bij Max Health Club blijft Indoor Cycling erg populair. Deze fietsen zijn uitgerust met een overzichtelijke boardcomputer. Je kunt bij een fiets inloggen met je Max polsbandje en dat is weer gekoppeld aan de app waarin je persoonlijke resultaten worden bijgehouden. Heel gedetailleerd wordt het resultaat, de snelheid, je wattage en de cadans (pendaalwenteling) weergegeven. Daarnaast ben je tijdens de les digitaal gekoppeld aan de trainer. De trainingen zijn helemaal per persoon op maat gemaakt en helemaal afgepast op jouw niveau. Daarnaast heb je voor de liefhebbers ook ‘special rides’ in de buitenlucht. Bij Max Health Club blijf het altijd uitdagend en kun je als member zeven dagen per week gebruik maken van alle sport-, fitness- en wellnessfaciliteiten voor een healthy lifestyle.

Max Health Club Den Haag
Klatteweg 109, Den Haag
T 070 354 93 28
www.maxhealthclub.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 64 t/m 65 van LEVEN! Magazine #50

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn