Ben je een secretaresse of heb je er een nodig? Slabbers De Lange is dé specialist als het gaat om het vinden van de juiste match tussen een manager en zijn of haar ondersteuner.

“Zo’n ‘perfect match’ maken we door zorgvuldig in kaart te brengen wat de wensen en verwachtingen zijn van zowel de office professionals als de opdrachtgevers. Niet alleen op basis van een profiel en een cv, maar door een gesprek te voeren en de juiste vragen te stellen.” Mirjam Slabbers en Hellen Dordregter-de Lange hebben ruime ervaring met arbeidsbemiddeling en werken voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers: van het mkb tot multinationals, van zorg en overheid tot advocatuur en ingenieursbureaus. Iedere manager die op zoek is naar een ondersteunende kracht kan een beroep doen op Slabbers De Lange.

Ervaren topsecretaresses en ambitieuze juniors
“Onze kandidaten zijn al even gevarieerd: van ervaren topsecretaresses die hun sporen ruimschoots verdiend hebben tot ambitieuze junior assistants die aan het begin van hun loopbaan staan. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze het vak van ondersteuner serieus nemen en het werk dat ze doen graag góed willen doen”, vertelt Hellen. “Het vak van ondersteuner kan op veel verschillende manieren worden ingevuld. Daarom is het zo belangrijk dat de match tussen manager en ondersteuner klopt. Het leveren van maatwerk is onze specialiteit. Voor ons selectieproces maakt het niet uit of het om een tijdelijke functie gaat of om een vaste baan.” Slabbers De Lange gaat graag aan de slag voor alle office professionals met een passende opleiding en/of aantoonbare ervaring.

Begeleiden, coachen, trainen
“We zien dat het vak in de loop van de tijd is veranderd: van mbo- naar hbo-niveau en steeds meer in de richting van een proactieve professional gaat. De beste ondersteuners willen dat ook blijven en volgen daarvoor regel­matig trainingen. Onze dienstverlening is daarom breder dan arbeidsbemiddeling”, aldus Mirjam. De activiteiten van Slabbers De Lange omvatten naast arbeids­bemiddeling ook het begeleiden, coachen en trainen van office professionals. “Het zijn aparte diensten, maar ze dragen bij aan die ‘perfecte match’. Als een secretariaat niet optimaal functioneert, kunnen we desgewenst de Slabbers De Lange Secretariaatsscan uitvoeren en aansluitend de gewenste veranderprocessen begeleiden.”

Persoonlijke manier van werken
“Zowel met onze kandidaten als met onze opdrachtgevers bespreken we de optimale route en bepalen gezamenlijk wat de snelste weg is naar het gewenste resultaat: enerzijds een weldoordachte volgende stap op een carrière­pad en anderzijds een goede invulling van de vacature en een efficiënt functionerende ondersteuning. Deze persoonlijke manier van werken heeft ons al veel trouwe relaties opgeleverd”, besluit Hellen.

Slabbers De Lange
Namensestraat 29, Den Haag
T 070 338 81 80
www.slabbersdelange.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 119 van LEVEN! Magazine #51

Tekst: Martine van Rijn / Fotografie: Pascale van Reijn