Wanneer Nieuwenhuis Corporate Fashion bij de start van het bedrijf in 1998, kiest voor op fashion gebaseerde collecties, blijkt dat de doelgroep toen, er nog niet helemaal klaar voor was. Inmiddels zijn de tijden veranderd en is een fashion look meer dan geaccepteerd binnen de corporate fashion branche.

“Het was voor ons dan ook niet vreemd”, vertelt Jan Nieuwen­huis, “dat de acceptatie na
introductie van Travel Suit als corporate fashion ook even op zich zou laten wachten. Bij het in de markt zetten van onze andere collecties verliep het tenslotte niet veel anders. Ook nu zou het met de ontwikkeling van deze kledinglijn een kwestie van tijd zijn.” Inmiddels is de Travel Suit collectie zeer populair. Het aanbod telt meer dan 50 items, diverse kleuren en prints. En, uniek binnen de Travel Suit collecties, een herenlijn. Blazers, pantalons, gilets, shirts, polo’s en casual jackets behoren al tot de collectie! Hierdoor zijn de combinatie mogelijkheden eindeloos en wordt ieder project moeiteloos aangekleed. Naast het brede aanbod, zijn natuurlijk ook het optimale draagcomfort en het gemak in onderhoud, ingrediënten van het grote succes.

Nieuwe kleuren en eigen ontwerp
Deze herfst zijn de kleuren Indigo Blue en New Green nieuw aan het brede kleurpalet
toegevoegd. Met de Travel Suit Printed biedt Nieuwen­huis Corporate Fashion de gelegenheid om bedrijven binnen hun eigen huisstijl, een uniek ontwerp, afgestemd op eigen kleur of print, te ontwikkelen. Zo creëer je binnen een bestaand programma, op eenvoudige wijze een unieke custommade corporate uitstraling.

Unieke samenwerking
Ongetwijfeld ken je de tekeningen van Michelle Dujardin. Deze unieke tekeningen vind je terug op menige kaart, kalender en zelfs Post.nl postzegels. Verschillende prints zijn nu exclusief geselecteerd voor een aantal blouses en tops. Maar daarnaast is het ontwikkelen van een eigen unieke Michelle Dujardin print ook mogelijk.

The Makers
Jan Nieuwenhuis: “Modellen uit de succesvolle collectie van Nieuwenhuis Corporate Fashion zijn inmiddels gekopieerd. Doordat wij zelf al jarenlang met veel passie aan de basis van onze productontwikkeling staan, blijven wij onze concurrentie altijd een ruime stap voor. Daarbij kiezen wij niet alleen voor de ‘krenten uit de pap’, maar voor een brede collectie en een ruime maatrange. Hierdoor kunnen wij iedereen van dienst zijn en aan elke vraag voldoen. Voor aanpassingen achteraf, kun je altijd terugvallen op ons modern geoutilleerde atelier.”

Nieuwenhuis Corporate Fashion
Naaldwijkseweg 6b, Wateringen
T 0174 28 13 32
www.nieuwenhuisfashion.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 59 van LEVEN! Magazine #48