BeneFIT Studio personal training & coaching maakt een sprint om nog beter in te springen op de behoefte van de klant. Eigenaar Marcel Keppel en zijn team bieden zowel personal training in de vernieuwde exclusieve studio als online coaching voor meer vitaliteit en een optimale gezondheid.

Dit is het moment om tijd aan jezelf te besteden en om samen het verschil te maken. BeneFIT Studio personal training & coaching heeft een team van 11 personal trainers, een fysiotherapeut en een diëtist. Eigenaar Marcel Keppel is gedreven om zijn vaste klanten een-op-een te begeleiden en te coachen naar de persoonlijke gewenste doelstelling. Marcel Keppel: “Momenteel hebben veel mensen te maken met vitaliteitsproblemen. Doordat we meer binnen zitten, zijn mensen sneller geneigd om te kiezen voor een ongezonde levensstijl. Het minder actief bewegen van het lichaam, het nuttigen van bijvoorbeeld meer drank en ongezonde snacks, zorgen op de korte termijn voor een beloning, maar is feitelijk een ongezonde vicieuze cirkel. Het is belangrijk om mensen hiervan bewust te maken. Als coach richten wij ons juist op de interactie en proberen mensen een spiegel voor de houden. Wij vinden het belangrijk om samen in het huidige levenspatroon een nieuwe veel gezondere routine te creëren.”

“LEKKER GEVARIEERD SPORTEN IN DE STUDIO OF SAMEN UITWAAIEN IN DE BOSSEN OF OP HET STRAND”

Personal training en coaching, zowel individueel als voor bedrijven

BeneFIT Studio is gespecialiseerd in vitaliteit en gezondheid en we geven advies over afslanken, conditie, krachttraining en voeding. In de vernieuwde studio maken zij elke workout uitdagend. Iedereen heeft zijn of haar eigen personal space van ruim 20 m2. Dit geeft veel vrijheid, veiligheid en daarnaast ook veelzijdigheid. Het ruime aanbod van online en outdoor trainingen is nog verder uitgebreid. Lekker gevarieerd sporten in de exclusieve personal training studio of samen uitwaaien in de bossen of op het strand. Marcel: “Op aanvraag kunnen we ook (online) trainingen en workshops voor het personeel van bedrijven bieden. Ons streven is om mensen stap voor stap te begeleiden, zodat doelstellingen gehaald en behouden kunnen worden. Tijdens de exclusieve trainingen op maat word je voorzien van kennis en speciale tools voor het bewustwordingsproces. BeneFIT Studio leert jou om zelf gezondere keuzes te maken in het LEVEN!

Marcel Keppel, eigenaar BeneFIT Studio

BeneFIT Studio

Dr. Lelykade 20a, Den Haag
T 070 415 83 92

Meer weten? Kijk op www.benefitstudio.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 22 t/m 23 van LEVEN! Magazine #46

Tekst: Bo Vrolijk