Mooi licht creëren in alle ruimtes en voor elk interieur, dat is de passie van Roger van Bukel. Als eigenaar van Edisons Verlichting zorgt hij samen met zijn team voor een exclusieve collectie in zijn winkel in het centrum van Den Haag.

Bij Edisons Verlichting in Den Haag worden bezoekers – winkelend publiek, toeristen, ondernemers, expats en vaste klanten – altijd weer verrast door de veelzijdige collectie. In de sfeervolle winkel kun je kiezen voor klassieke tot zeer moderne verlichting van vele merken. Ook is het mogelijk om een lamp speciaal door de vakspecialisten van Edisons op maat te laten maken. Er is een eigen atelier waarin ze alle denkbare lampenkappen maken in luxe stoffen en prachtige prints. Hierdoor kan het mooiste licht in je huis of bedrijf gaan stralen. Het uiteenlopende assortiment is geïnspireerd op indrukwekkende bestemmingen en de invloed van internationale designers en architecten is duidelijk zichtbaar.

Verlichting met ventilatie

Door de persoonlijke service wordt Edisons benaderd door klanten uit heel Nederland. Op aanvraag is ook levering in het buitenland mogelijk. De internationale collectie worden veelal ingekocht bij vaste leveranciers en via woonbeurzen in Culemborg, Nieuwegein, Frankfurt, Milaan en Parijs. Roger van Bukel: “De nieuwste trend is de esthetische combinatie van luchtverversing, topkoeling en verlichting. Het innovatieve verlichtingventilatiesysteem Airspot is bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen via Edisons Verlichting.”

Koninklijk ontwerp

Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel nieuwe klanten juist bij Edisons Verlichting terecht komen omdat ze bij vrienden of familie onder de indruk raakten van een designerlamp of een specifiek lichtplan. Verder lezen over wat Edisons Verlichting allemaal te bieden heeft? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 57 en 58 in de herfst editie van LEVEN! Magazine.

Edisons Verlichting
Wagenstraat 116, Den Haag
T 070 360 06 94
www.edisons.eu

Tekst Bo Vrolijk