De winter is weer begonnen en dit is een ideaal moment om extra aandacht aan je huid te besteden. Van Lennep Kliniek heeft een speciale laserkuur samengesteld zodat je straks stralend en fris aanschuift bij het kerstdiner.

Een laserkuur is een mooie behandeling om de gehele huidconditie te verbeteren. De behandeling wordt ingezet om pigmentvlekken en roodheid te verminderen, of te werken aan huidverstrakking- en huidverbetering. Denk hierbij aan de vermindering van fijne lijntjes, littekens en de verbetering van het volume en de elasticiteit van de huid.

Winteractie
Het najaar en de aanloop naar de winter is de perfecte periode om te starten met laser- en/of IPL-behandelingen. Daarom heeft Van Lennep Kliniek een aantrekkelijk geprijsde kuur van 4 behandelingen samengesteld, waarbij je nu voor het eerst kunt combineren tussen de verschillende lasers! Vraag naar de voorwaarden bij het inplannen van jouw afspraak en Clear Your Skin met de nieuwste laser- en lichtapparatuur!

Persoonlijke aandacht
In de klinieken staat persoonlijke aandacht centraal. Elke laser­behandeling wordt uitgevoerd door een van de laser- en IPL-specialisten. Veiligheid, bekwaamheid en kwaliteit worden door de huidtherapeuten gegarandeerd. Er wordt ruim de tijd genomen voor iedere behandeling. Er is oog voor detail, maar ook het totaalbeeld wordt nauwlettend in de
gaten gehouden, waarbij een optimaal eindresultaat altijd wordt nagestreefd. Maak gerust een vrijblijvende afspraak bij één van de huidtherapeuten in Oegstgeest of Den Haag.

Overname Cosmetique Totale
Van Lennep Kliniek is onlangs overgenomen door Cosmetique Totale (CT). Cosmetique Totale is met meer dan 200 vestigingen de grootste kliniek van Nederland en mark­tleider op het gebied van huidverbetering en lasertherapie. Ludy Holst, oprichter van Van Lennep Kliniek, is een van de meest toonaangevende cosmetisch artsen van Nederland. Dat zij dan ook degene is die als lid van de medische adviesraad van CT verantwoordelijk is voor acquisitie, educatie en kwaliteit zal dan ook niemand verbazen. Door heel Nederland zijn injectables behandelingen als botox en filler nu op een hoog niveau beschikbaar.

Van Lennep Kliniek
De Kempenaerstraat 28, Oegstgeest
Willem Witsenplein 7, Den Haag
Frederikstraat 70, Den Haag
T 070 737 00 88
www.vanlennepkliniek.nl

 

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 84 t/m 85 van LEVEN! Magazine #52