Gasten die zich graag laten verwennen met tongstrelende gerechten weten ’t Ganzenest in Rijswijk te vinden. Het restaurant biedt topkwaliteit in een sfeervolle ambiance en is een uitstekende plek om met elkaar de feestdagen en andere mooie momenten te vieren.

Chef-kok Erik Tas en zijn team zijn klaar voor het voorjaar. Het restaurant is beide kerstdagen geopend voor lunch en diner en natuurlijk is er een spectaculair menu samen- gesteld voor deze bijzondere dagen. Erik verstaat de kunst om zijn gasten steeds weer te verrassen met nieuwe combinaties en opmerkelijke smaken. Hij zit al jaren in het vak en werkte als sous-chef in toprestaurants als Parkheuvel in Rotterdam en de Zwethheul in Schipluiden voordat hij zijn eigen restaurant Bij Erik in Leidschendam opende. Sindsdien ontvangt hij steevast de Michelin Bib Gourmand onderscheiding voor uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding.

Ongedwongen genieten

’t Ganzenest is het tweede restaurant van Erik waar hij zijn succesformule voortzet. Erik: “We zijn heel blij met de erkenning die we krijgen als fine-dining restaurant. Onze gasten waarderen onze hoge kwaliteit en uitstekende service. We streven altijd naar perfectie, zonder afstandelijk te worden. Mensen voelen zich hier snel thuis en verheugen zich op een middag of avond uit. Ze kiezen bewust voor ’t Ganzenest om iets te vieren, zowel zakelijk als privé, op een fijne plek waar het goed eten en drinken is. Aan de vele reserveringen merken we dat men het samenzijn heeft gemist, er is een inhaalslag, de mensen verlangen naar ongedwongen genieten en mooie gerechten. We werken knetterhard om dat te bieden en halen daar enorm veel voldoening uit.”

Het monumentale pand leent zich buitengewoon goed voor een feestelijke, romantische diner met subtiele verlichting en prachtige styling.
Daarnaast is het ook mogelijk om bij ’t Ganzenest te overnachten. Dat maakt de culinaire beleving helemaal af. Optimaal genieten!

’t Ganzenest

Delftweg 58a, Rijswijk T 070 307 79 70 www.ganzenest.nl

Bij Erik

Sluisplein 9, Leidschendam T 070 301 04 51 www.bijerik.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 108 & 109 van LEVEN! Magazine #49

Tekst: Lizzy de Wilde / Fotografie: Lyan van Furth